Άρης: Ήττα στο φιλικό από τον Άρη Λεμεσού (1-0)

Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι, ο Άρης έχασε στη Σλοβενία από τον Άρη Λεμεσού με 1-0

Άρης: Ήττα στο φιλικό από τον Άρη Λεμεσού (1-0)

Στο τρίτο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο Άρης στη Ραντγκόνα της Σλοβενίας, που βρίσκεται στα σύνορα με την Αυστρία, γνώρισε την ήττα από τον Άρη Λεμεσού, με 1-0.

Οι Θεσσαλονικείς δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο υπήρχε αρκετή ένταση και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα. Μάλιστα στο 43’ o διαιτητής Νέμετ ζήτησε από τον Χερμάν Μπούργος να κάνει αλλαγή τον Μαντσίνι που ήταν εκνευρισμένος και ο Αργεντινός κόουτς τον αντικατέστησε με τον Παπαϊωάννου.

Στην επανάληψη λόγω και των πολλών αλλαγών έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού και λίγο πριν από το τέλος και συγκεκριμένα στο 77’ ο Κύπριοι πήραν τη νίκη με γκολ που πέτυχε ο Σικόρσκι. Στο 83’ αποβλήθηκε και ο Πάνκοφ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Σλάφκο Νέμετ.

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά (66’ Τανούλης), Πίρσμαν (66’ Μαρμαρίδης), Φαμπιάνο (66’ Χαΐροβιτς), Μπράμπετς, Ντουκουρέ (77’ Παναγίδης), Ντιόπ (29’ Σγούρος), Μαντσίνι (43’ Χατζηϊωάννου), Ιτούρμπε (66’ Χρυσόπουλος), Γκαρσία, Γκρέι (29’ Πάλμα).

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Βανά (31’ Σωφρονίου), Γιανγκό, Ντελμίρο, Μπρόρσον, Σόκε, Καζού, Μαγιαμπέλα, Γκομίς, Σλόγκαρ, Μπράουν, Στρούσκι.

Στην επανάληψη έπαιξαν οι: Σωφρονίου (63’ Παπαστυλιανού), Μουσούντα, Μανού, Ντεντέ Λομ, Σπόλιαριτς, Πάνκοφ, Πηλέας, Καρλίτος, Σικόρσκι, Ιωσηφίδης, Γιαμπλόνσκι.