Άλκμααρ – ΠΑΟΚ 2-2: Με αδυναμίες στην άμυνα…

Ο ΠΑΟΚ στο τρίτο φιλικό στην Ολλανδία, αναδείχτηκε ισόπαλος με την Άλκμααρ με 2-2

Άλκμααρ – ΠΑΟΚ 2-2: Με αδυναμίες στην άμυνα…

Στο τρίτο φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους, ο ΠΑΟΚ και η Άλκμααρ αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 2-2. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χωρίς τους Νέλσον Ολιβέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί (τραυματίες) αλλά και τον Αντόνιο Τσόλακ (υπογράφει στη Ρέιντζερς), χρησιμοποίησε στην κορυφή της επίθεσης τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Σέρβος τον αντάμειψε με γκολ. Ο Ρουμάνος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και είχε την ευκαιρία να βγάλει αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα. Ο «Δικέφαλος» έδειξε αδυναμίες στην άμυνα και παρότι είχε προβάδισμα με δύο γκολ, δέχτηκε την ισοφάριση.

Με τους Ολλανδούς ξεκίνησαν στην αρχική ενδεκάδα οι Παντελής Χατζηδιάκος και Βαγέλης Παυλίδης.

Ο «Δικέφαλος» άνοιξε το σκορ στο 6’ με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και στο 13’ διπλασίασε τα τέρματά του με προβολή του Μιχάι ύστερα από κόρνερ του Κωνσταντέλια. Οι Ολλανδοί μείωσαν σε 1-2 στο 27’ με σουτ του Παυλίδη και στο 73’ ο Λάντο βρήκε στον κενό χώρο τον Γκρίφιτ και ο τελευταίος διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΑΛΚΜΑΑΡ: Βάινταλ, Φαν Μπρεντερόντε, Χατζηδιάκος, Ντέκερ, Κέρκεζ. Κούπμαϊνερς, Μπούρμεεστερ, Έβιεν, Ντε Γιονγκ, Ντε Βιτ, Παυλίδης.

Aγωνίστηκαν ακόμη και οι: Βερούλστ, Μίντζο, Βίτρο, Μπαράσι, Ντούιν, Λάντο, Ράιντερς, Μπεούκεμα, Ντε Βιτ, Γκρίφιτ, Σάουντεν.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ράφα Σοάρες, Κάργας, Μιχάι, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Τσαούσης, Φιλίπε Σοάρες, A. Zίβκοβιτς.

Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν οι: Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Κάργας (61’ Κουλιεράκης), Ίνγκασον, Σάστρε, Ντούγκλας, Φιλίπε Σοάρες (61’ Κούρτιτς), Ντάντας, Τζίμας, Κουαλιάτα, Λάμπρου.