Άρης: Τα βρήκε με την Θέλτα για Σάντι Μίνα και απομένει το «ναι» του παίκτη

Ο Άρης κινείται για την απόκτηση του Σάντι Μίνα της Θέλτα. Συμφωνία με τους Ισπανούς, απομένει το «ναι» του 26χρονου επιθετικού.

Άρης: Τα βρήκε με την Θέλτα για Σάντι Μίνα και απομένει το «ναι» του παίκτη

Γινόταν λόγος τις τελευταίες μέρες για ένα δυνατό όνομα που σκοπεύει να ντύσει στα κίτρινα ο Άρης.

Τελικά, το όνομά του το αποκάλυψε η ισπανική εφημερίδα «As», η οποία ανέφερε ότι οι Θεσσαλονικείς κινούνται για την απόκτηση του 26χρονου διεθνή Ισπανού επιθετικού της Θέλτα, Σάντι Μίνα. Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο Άρης τα έχει βρει με τους Ισπανούς για τον διετή δανεισμό του και απομένει το «ναι» του παίκτη.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας του Βίγκο και έκανε το ντεμπούτο του τη σεζόν 2012-13 με τη β’ ομάδα.

Τον Απρίλιο του 2015 είχε πετύχει τέσσερα γκολ σε ένα ματς με την Ράγιο και είχε γίνει ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην Primera Division που είχε πετύχει κάτι τέτοιο.

Εκείνο το καλοκαίρι πήγε στην Βαλένθια έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ και στην 4ετία του στο Μεστάγια σημείωσε 42 γκολ σε 150 παιχνίδια.

Στην Θέλτα γύρισε πριν από τρία χρόνια και από τότε μετράει 42 γκολ σε 162 ματς. Παράλληλα, έχει περάσει απ’ όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες.