Ολυμπιακός: Ο Τικίνιο και οι «Σειρήνες» από Βραζιλία και Αραβία

Ο Τικίνιο δεν γοήτευσε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους, ο Μαρτίνς τον υπολογίζει για Μακάμπι Χάιφα, αλλά υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από Βραζιλία και Περσικό Κόλπο.

Ολυμπιακός: Ο Τικίνιο και οι «Σειρήνες» από Βραζιλία και Αραβία

Από τους επιθετικούς που έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του, οι μόνοι σίγουροι για παραμονή στο λιμάνι είναι οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Οι Τικίνιο και Χασάν ακολούθησαν κανονικά την προετοιμασία στην Αυστρία, πήραν τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής στα φιλικά και πλέον μένει να φανεί, αν θα υπάρξουν εξελίξεις με έναν από τους δύο.

Εννοείται ότι μέχρι την Μακάμπι Χάιφα δεν πρόκειται να συμβεί το παραμικρό.

Εντούτοις, αποτελεί κοινό μυστικό ότι για τον Τικίνιο υπάρχει ήδη σοβαρό ενδιαφέρον από την Βραζιλία, με ομάδες από την πατρίδα του να γλυκοκοιτάζουν την περίπτωσή του, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει σε αυτή τη φάση να δίνει προτεραιότητα στον Ελ Αραμπί. Αυτό είναι που αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, σε μία προσπάθειά τους να προσεγγίσουν την υπόθεση Τικίνιο.

Συν τοις άλλοις, για τον Βραζιλιάνο επιθετικό φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον όχι μόνο από την Τουρκία, αλλά και από τον Περσικό Κόλπο, δίχως να έχει διευκρινιστεί έως τώρα από ποια χώρα τη Αραβίας είναι.

Θυμίζουμε ότι το όνομα του Τικίνιο είχε «παίξει» δυνατά και τον Ιανουάριο ως ένας από τους υποψήφιους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να φέρουν πρόταση στους Πειραιώτες. Εντούτοις, όλα αυτά έμειναν στα λόγια, ο Τικίνιο παρέμεινε έως το τέλος της σεζόν και τώρα βλέπουμε το όνομά του να εμπλέκεται ξανά σε μεταγραφικά σενάρια.

Επαναλαμβάνουμε πάντως ότι δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι έως τα παιχνίδια με την Μακάμπι Χάιφα.