Ο Ζινκερνάγκελ και οι ασίστ του Λόου

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ είχε σπέσιαλ συνεργασία με τον Μαξ Λόου στη Νότιγχαμ και δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να τη... συνεχίσει στον Ολυμπιακό! 

Ο Ζινκερνάγκελ και οι ασίστ του Λόου

Στον Ολυμπιακό φυσικά και γνωρίζουν από... πρώτο χέρι τι μπορεί να προσφέρει ο Μαξ Λόου που είναι στόχος για την ενίσχυση του αριστερού άκρου και γίνεται προσπάθεια για την απόκτησή του από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, καθώς στην περσινή σεζόν ο διεθνής Άγγλος έπαιξε δανεικός στην Φόρεστ και βοήθησε αρκετά για την άνοδο στην Premier League παρόλο που είχε δύο περιόδους απουσίας (μία τον χειμώνα και μία στο τέλος της σεζόν) λόγω τραυματισμών.

Αυτός που πάντως ξέρει καλύτερα απ' όλους τον Λόου είναι ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, πολύ απλά γιατί ήταν συμπαίκτες σε μεγάλο αριθμό αγώνων και με καλή συνεργασία. Με τον Άγγλο να παίζει όταν άλλαξε ο προπονητής όλη την αριστερή πλευρά (ο Κούπερ χρησιμοποιεί τρεις στόπερ) και τον Δανό να έχει το ρόλο του επιτελικού μέσου.

Οι δυο τους, από το πόστο τους αλλά και με τις συνεργασίες τους, πρόσφεραν πολλά στο δημιουργικό κομμάτι για τη Νότιγχαμ. Και συνέβαλλαν σε αρκετά από τα γκολ της, διότι ο απολογισμός των τεσσάρων ασίστ που είχε ο Λόου μόνο μικρός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Οι δημιουργίες του Λόου από ωραίες προωθήσεις και σέντρες είχαν κυρίως προορισμό τους φορ (Γκρέιμπαν και Τζόνσον), αλλά είχαν και σφραγίδα Ζινκερνάγκελ στον τρόπο των επιθέσεων. Γενικά ο Δανός και ο Άγγλος που αμφότεροι ήταν δανεικοί στην Φόρεστ δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να βρεθούν ξανά στο ίδιο κλαμπ. Κυρίως δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα συνεννόησης στο γήπεδο...