Ολυμπιακός: Προφορική συμφωνία Σαχτάρ - Φούλαμ για δανεισμό του Μανόρ Σόλομον

Ο Μανόρ Σόλομον της Σαχτάρ Ντόνετσκ που εξετάστηκε από τον Ολυμπιακό, ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Λονδίνου για λογαριασμό της Φούλαμ.

Ολυμπιακός: Προφορική συμφωνία Σαχτάρ - Φούλαμ για δανεισμό του Μανόρ Σόλομον

Όπως σημείωσε και το «ΦΩΣ» της Τρίτης (5/7), ο Μανόρ Σόλομον της Σαχτάρ Ντόνετσκ είναι ένας από τους εξτρέμ που εξέτασε ο Ολυμπιακός, γνωρίζοντας ωστόσο τις δυσκολίες για την πραγματοποίηση μίας τέτοιας μεταγραφής. Κι αυτό έχει να κάνει με την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα.

«Στο δίλημμα Ελλάδα ή Premier League», ο Ισραηλινός άσος θα επιλέξει Αγγλία, εφόσον ερχόταν μία πρόταση από το Νησί.

Φαίνεται λοιπόν ότι η πρόταση από την Αγγλία υπάρχει ήδη στα χέρια του. Η Φούλαμ που τον ήθελε και τον χειμώνα, είναι πλέον πολύ κοντά στην απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού από την ουκρανική ομάδα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ίσως και εντός της ημέρας να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η FIFA δίνει την ευχέρεια στους ξένους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ουκρανικές ομάδες, να ακυρώσουν τα συμβόλαιά τους για μία σεζόν.

Η Σαχτάρ λοιπόν για να έχει λόγο σε έναν χρόνο για τον Σόλομον, φέρεται να έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία για τον δανεισμό του στην ομάδα του Μάρκο Σίλβα. Μένει να φανεί πλέον αν θα επισημοποιηθεί η μετακίνησή του, καθώς καμία μεταγραφή δεν ολοκληρώνεται αν δεν πέσουν οι υπογραφές. Όλα δείχνουν πάντως ότι ο Ισραηλινός θα γίνει κάτοικος Λονδίνου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αναμένεται εντός της ημέρας στη βρετανική πρωτεύουσα.

Όπως και να ‘χει, για τον Ολυμπιακό φαίνεται να απομακρύνεται η συγκεκριμένη περίπτωση που εξ αρχής έμοιαζε εξαιρετικά δύσκολη λόγω των προτεραιοτήτων του ποδοσφαιριστή.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν «σταμπάρει» κι άλλον έναν παίκτη από το ουκρανικό πρωτάθλημα, που είναι πάνω-κάτω στα ίδια αγωνιστικά «κυβικά» με τον Ισραηλινό. Είναι ολοφάνερη η πρόθεση του Ολυμπιακού να παλέψει για έναν εξτρέμ από το λεγόμενο «πάνω ράφι», ελπίζοντας ότι στο τέλος θα καταφέρει να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.