Ολυμπιακός: Το αλαλούμ με Λόου, Νότιγχαμ Φόρεστ και τα ευφάνταστα σενάρια

Οι Άγγλοι τα έχουν μπερδεμένα στο μυαλό τους, καθώς έφτασαν στο σημείο να αναφέρουν ότι ο Μαξ Λόου μπορεί να επιστρέψει στη Νότιγχαμ Φόρεστ μέσω... Ολυμπιακού!

Ολυμπιακός: Το αλαλούμ με Λόου, Νότιγχαμ Φόρεστ και τα ευφάνταστα σενάρια

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Μαξ Λόου για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνάς του. Έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και περιμένει την απάντησή της.

Ωστόσο, στην Αγγλία τα έχουν μπερδέψει κάπως τα πράγματα, καθώς έφτασαν στο σημείο να μπλέξουν και τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Από τη μία είναι λογικό λόγω της παρουσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στους δύο συλλόγους, να υπάρχει γενικότερα ένα μπέρδεμα για κάποιους παίκτες σε επίπεδο δημοσιογραφικών σεναρίων.

Ωστόσο, αυτό που γράφτηκε στο Νησί για τον Λόου δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Συγκεκριμένα, τονίστηκε ότι επειδή ο 25χρονος αριστερός μπακ είχε αγωνιστεί δανεικός πέρσι στη Νότιγχαμ, ο Μαρινάκης θέλει να τον ξαναπάρει στο «City Ground» και ότι αυτό μπορεί να συμβεί μέσω του... Ολυμπιακού!

Δηλαδή να πάει δανεικός στη Νότιγχαμ από τους Πειραιώτες. Οι Άγγλοι γρήγορα κατάλαβαν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και προσπαθώντας να τα... μπαλώσουν, ανέφεραν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει όσο τίποτε άλλο τον Λόου και για αυτό το λόγο ο Μαρινάκης είναι σε ανοικτή γραμμή με την Σέφιλντ για να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Στο μεταξύ, στα σχετικά ρεπορτάζ τονίζεται ότι η Σέφιλντ τον παραχωρεί με 6 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε η Νότιγχαμ είναι διατεθειμένοι να φτάσουν σε τέτοιες προσφορές, περιμένοντας ότι κάποια στιγμή η Σέφιλντ θα ρίξει τις απαιτήσεις της.