Ολυμπιακός: Διήμερο ρεπό οι «ερυθρόλευκοι», επιστροφή την Τρίτη (5/7) στον Ρέντη

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν το βράδυ του Σαββάτου (2/7) στην Αθήνα και ο Πέδρο Μαρτίνς τούς έδωσε διήμερο ρεπό. Την Τρίτη (5/7) επιστρέφουν στον Ρέντη.

Ολυμπιακός: Διήμερο ρεπό οι «ερυθρόλευκοι», επιστροφή την Τρίτη (5/7) στον Ρέντη

Μετά από 12 πιεστικές μέρες στην Αυστρία έφτασε η ώρα για να φορτίσουν τις μπαταρίες τους οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν το βράδυ του Σαββάτου (2/7) στην Αθήνα και από την Κυριακή (3/7) απολαμβάνουν το διήμερο ρεπό τους.

Η επιστροφή τους στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (5/7), με τον Μαρτίνς να μπαίνει για τα καλά σε ρυθμούς... Μακάμπι Χάιφα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει να δει την κατάσταση που βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς που προσβλήθηκε από γαστρεντερίτιδα, έτσι ώστε να αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του με όλα του τα όπλα για την πρώτη αναμέτρηση στο Ισραήλ που θα γίνει την Τετάρτη 20 Ιουλίου.

Κατά τ’ άλλα, ακολουθούν δύο φιλικά επί ελληνικού εδάφους και εκεί σίγουρα ο Μαρτίνς θα κάνει τις τελικές πρόβες ως προς την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του να παρατάξει.

Στην αυστρία τα δοκίμασε όλα. Και 4-4-2, και 4-2-3-1, και 4-3-3... Ακόμα είναι νωρίς να πούμε με ποιο σχήμα θα παραταχθεί στο Ισραήλ, αν και σε πρώτη φάση φαντάζει αουτσάιντερ το σχήμα με τους δύο επιθετικούς (Ελ Αραμπί - Αμπουμπακάρ δηλαδή).

Ας περάσει λοιπόν πρώτα το φιλικό με την Άλκμααρ που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (9/7) και εν συνεχεία θα βάλει για τα καλά τα... θεμέλια ο Μαρτίνς ως προς την προσέγγιση που θα κάνει στημ πολύ δύσκολη έξοδο στο Ισραήλ.