Τέλος ο Ρόνι Μάρκος από την ΑΕΛ

Δεν έπεισε για την αξία του στις δύο εβδομάδες παραμονής του και αποτέλεσε παρελθόν από τους «βυσσινί». Δεν θα αποκτηθεί ο Κροάτης Τόνι Γκόρουπετς.

Τέλος ο Ρόνι Μάρκος από την ΑΕΛ

Παρελθόν πριν καλά-καλά γίνει... παρόν αποτελεί ο Ρόνι Μάρκος από την ΑΕΛ. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από Γερμανία και Μοζαμβίκη είχε ανακοινωθεί επίσημα από τη λαρισινή ομάδα πριν από δύο εβδομάδες, ωστόσο φαίνεται πως δεν κατάφερε να ότι έχει θέση στο ρόστερ κατά τη σύντομη παραμονή του στον θεσσαλικό σύλλογο. Παράλληλα, η Λάρισα δεν θα προχωρήσει ούτε στην απόκτηση του 25χρονου υπό δοκιμή δεξιού μπακ Τόνι Γκόρουπετς.

Τη Δευτέρα (20/8) η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τους δύο ποδοσφαιριστές: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι κατόπιν εισηγήσεως του προπονητού κ. Σωτήρη Αντωνίου και με τη σύμφωνη γνώμη του μεγαλομετόχου κ. Αλέξη Κούγια δεν θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο με τον Ronny Marcos και δεν θα αποκτηθεί ο υπό δοκιμή Κροάτης Toni Gorupec. Και οι δύο τους είναι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, αλλά στην ίδια θέση η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει εξίσου ικανούς και αξιόλογους ποδοσφαιριστές, στους οποίους θα δώσει προτεραιότητα».