Μπουχαλάκης: «Στην αρχή μετράνε τα αποτελέσματα»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από την Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Μπουχαλάκης: «Στην αρχή μετράνε τα αποτελέσματα»

Για την ήττα του Ολυμπιακού από την Αρμίνια Μπίλεφελντ μίλησε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης. Ο αρχηγός των πρωταθλητών τόνισε πως στην αρχή της σεζόν είναι σημαντικό για την ομάδα να παίρνει τα αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Μπουχαλάκη:

Ποια είναι τα συμπεράσματά σου από το φιλικό κόντρα στην Αρμίνια;

«Ατυχήσαμε, διότι δεχτήκαμε δύο γκολ από αντεπιθέσεις. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο επιβάλαμε περισσότερο τον ρυθμό μας. Νομίζω αυτό που έχει σημασία είναι να γεμίσουμε από χρόνο συμμετοχής, να βρούμε τον ρυθμό μας. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας άλλες 18-19 μέρες. Το πιο σημαντικό είναι να είναι όλα τα παιδιά έτοιμα εκείνη τη στιγμή, στο 100%, να είναι όσο καλύτερα γίνεται, ώστε στα επίσημα ματς να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Ποια στοιχεία θα πρέπει να βελτιώσει ο Ολυμπιακός για να συνδυάσει αποτελέσματα και καλή εικόνα;

«Όλοι γνωρίζουμε ότι στην αρχή της σεζόν είναι δύσκολο να έχουμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο, να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, να είναι όμορφο αυτό που θα δείξουμε. Ξέρουμε όλοι ωστόσο πόσο σημαντικά είναι τα αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών και σιγά, σιγά να βάλουμε όλη μας την ποιότητα. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό να βρισκόμαστε στο Champions League, στη μεγαλύτερη διοργάνωση. Και για εμάς τους ίδιους είναι μεγάλος στόχος. Θεωρώ ότι όλα τα παιδιά, και τα παλιά και τα νέα πρόσωπα, ξέρουμε πού είμαστε και το τι θέλει αυτό το κλαμπ. Κάθε παιχνίδι να το κοιτάμε ένα - ένα και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».