Έκανε δικό του τον Βρσάλικο ο Ολυμπιακός (pic)

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Σίμε Βρσάλικο στον Ολυμπιακό με τον ποδοσφαιριστή να έχει υπογράψει το συμβόλαιο του και να απομένει η ανακοίνωση.

Έκανε δικό του τον Βρσάλικο ο Ολυμπιακός (pic)

Το μεσημέρι της Παρασκευής (1/7) ο Σίμε Βρσάλικο προσγειώθηκε στο "Ελ. Βενιζέλος" με ιδιωτικό τζετ προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Κροάτης έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας εδώ κι αρκετές ημέρες και απέμενε η υπογραφή του στο συμβόλαιο. Όλο αυτό το διάστημα οι "ερυθρόλευκοι" δεν είχαν καμία ανησυχία για την έκβαση της υπόθεσης, αφού ο παίκτης τα είχε βρει με τον πρόεδρο των "ερυθρόλευκων", Βαγγέλη Μαρινάκη.

Την Παρασκευή (1/7) πέρασε τις απαραίτητες εξετάσεις και το Σάββατο (2/7) αναμένεται η ανακοίνωση της σπουδαίας μεταγραφής από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης ανάρτησε στα social media φωτογραφία με ποδοσφαιριστή να υπογράφει το συμβόλαιο του, αλλά έχει καλυμμένο το πρόσωπο του.

Είναι προφανές ότι πρόκειται για τον Βρσάλικο, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί το Σάββατο (2/7). Ο ποδοσφαιριστής θα πιάσει άμεσα δουλειά και θα ακολουθήσει έξτρα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.