Άρης: Έδειξε σημάδια κόπωσης και γνώρισε την ήττα από το Αμβούργο (4-3)

Ο Άρης στο πρώτο φιλικό επί Αυστριακού εδάφους γνώρισε την ήττα από το Αμβούργο με 4-3

Άρης: Έδειξε σημάδια κόπωσης και γνώρισε την ήττα από το Αμβούργο (4-3)

Στο πρώτο φιλικό επί Αυστριακού εδάφους ο Άρης γνώρισε την ήττα από το Αμβούργο με 4-3. Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος έδειξε φυσικά ανέτοιμη, ενώ παράλληλα χρειάζεται και ενίσχυση στο ρόστερ της. Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά και στο 4’ προηγήθηκε στο σκορ, από έξυπνη ενέργεια του Ιτούρμπε, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα από λάθος της γερμανικής άμυνας και του τερματοφύλακα και πλάσαρε για το 1-0. Το 1-1 σημείωσε στο 7' με πλασέ ο Γκλάτσελ . Στο 12’ ο Μαντσίνι κέρδισε τη μπάλα από λάθος του γκολκίπερ του Αμβούργου και πλάσαρε υποδειγματικά για το 2-1. Οι Γερμανοί έφεραν ξανά το ματς στα … ίσα με αυτογκόλ του Πίρσμαν, που μπερδεύτεηκε με τον Κουέστα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Όμως στο 36’ ο Πίρσμαν πήρε εκδίκηση με κεφαλιά νίκησε τον Μπένες και ανέβασε τον δείτκη του σκορ σε 3-2.
Στην επανάληψη το Αμβούργο μπήκε με άλλη ενδεκάδα και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με γκολ των Μάινερ (58’) και Αμαέτσι (59΄).
Οι Γερμανοί μάλιστα είχαν και δυο δοκάρια στη συνέχεια, ενώ ο Σιαμπάνης έκανε πολύ καλές αποκρούσεις, για να φτάσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν οι Γερμανοί πίεσαν πάρα πολύ.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Έϊνγκλερ, με βοηθούς τους Φεκμπάουμερ και Σβάιγκερ.
ΑΡΗΣ: Κουέστα (46΄Σιαμπάνης), Εμπακατά, Πίρσμαν (46’ Μαρμαρίδης), Μπράμπετς, Φαμπιάνο (69’ Χρυσόπουλος), Ντουκουρέ (54’ Ντιόπ), Γκαρσία, Ιτούρμπε (63’ Χαϊροβιτς), Μαντσίνι (73’ Ασλανίδης), Πάλμα, Χατζηιωάννου (46’ Παναγίδης).
ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Ράαμπ, Χέγιερ, Σονλάου, Μπίλμπιγια (46’ Βούσκοβιτς), Μπένες, Γκλάτζερ, Κίτελ (46’ Αμαέτι), Μέφερτ, Μαχέιμ (46’ Ράιτ), Αμπρόσιους, Χέιλ (46’ Μάινερ).