«Κρούση του Ολυμπιακού για τον Μαξ Λόου»

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Μαξ Λόου, προκύπτει από βρετανικά δημοσιεύματα.

«Κρούση του Ολυμπιακού για τον Μαξ Λόου»

Σύμφωνα με τους Άγγλους, οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κάνει κρούση στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του 25χρονου αριστερού μπακ και ελπίζει σε θετική απάντηση.

Ο Λόου αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ και βοήθησε τον σύλλογο να κερδίσει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η ελληνική πλευρά έχει καταθέσει προσφορά για 25χρονο και ελπίζει να κλείσει η συμφωνία.

Οι εμφανίσεις του στο City Ground δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού. Ο Λόου, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Σέφιλντ μέχρι το 2024, σκόραρε μία φορά και έδωσε τέσσερις ασίστ σε 22 εμφανίσεις για τη Φόρεστ το 2021-22.

Όπως αναφέρεται, πέρασε μεγάλο μέρος της σεζόν εκτός δράσης λόγω προβλήματος στη βουβωνική χώρα, ενώ έπαιξε τα τελευταία 16 λεπτά στον τελικό των play-off στο Γουέμπλεϊ στις 29 Μαΐου, όπου η Φόρεστ κέρδισε την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο προπονητής των «Λεπίδων», Paul Heckingottom, είπε την Τετάρτη (29 Ιουνίου) ότι ο σύλλογος δεν είχε λάβει προσφορές για τον Λόου, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει η πρώτη θερινή πώληση για την ομάδα του Νότιου Γιορκσάιρ, εάν η προσφορά του Ολυμπιακού ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της διοίκησης, αλλά και του ίδιου του παίκτη.

Ο Λόου αγωνίζεται τόσο ως αριστερό μπακ όσο και ως αριστερό χαφ.

Προέρχεται από την ακαδημία της Ντέρμπι Κάουντι και τον Σεπτέμβριο του 2020 μεταγράφηκε στην Σέφιλντ.