Προετοιμασία Ολυμπιακού: Η ευχάριστη έκπληξη που ακούει στο όνομα Μαμαντού Κανέ

ΣΑΑΛΦΕΛΝΤΕΝ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Μαμαντού Κανέ έχει βάλει τα... γυαλιά σε όσους δεν τον πίστεψαν, με τον Πέδρο Μαρτίνς στην παρούσα φάση να του δείχνει εμπιστοσύνη.

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Η ευχάριστη έκπληξη που ακούει στο όνομα Μαμαντού Κανέ

Δεν είναι ο παίκτης που θα ξεσηκώσει την εξέδρα. Ούτε ο παίκτης που θα κουβαλήσει την ομάδα του στις πλάτες του. Είναι όμως ο ορισμός του «πολυεργαλείου» για τον Πέδρο Μαρτίνς. Για αυτό το λόγο άλλωστε έσπευσε να του ζητήσει να βρεθεί κανονικά στην προετοιμασία στην Αυστρία.

Απ’ ό,τι φαίνεται λοιπόν, ο Μαμαντού Κανέ κερδίζει προς το παρόν το στοίχημα. Από εκεί και πέρα, είναι στο δικό του χέρι για το αν θα καταφέρει να παραμείνει στο ρόστερ.

Η έως τώρα η εικόνα του δείχνει έναν ποδοσφαιριστή που κάνει τα πάντα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς και τα έχει καταφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Χρησιμοποιείται κυρίως ως «αντι-Εμβιλά» και η αλήθεια είναι ότι έχιε αφήσει καλές εντυπώσεις. Είναι ένας χαφ του «7» και θα σκυλιάσει να παίξει για «7». Δεν πρόκειται να κοροϊδέψει ποτέ.

Δεν ξεχειλίζει από ποιότητα, δεν είναι φαντεζί, αλλά έχει τα απαιτούμενα τρεξίματα που ζητάει ο Μαρτίνς από τους χαφ του.

Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά για τον Αφρικανό. Αυτό που απομένει φυσικά δεν είναι τίποτε άλλο από το να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, έτσι ώστε να κερδίσει τη... μονιμότητά του στο ρόστερ της νέας περιόδου ως μία χρήσιμη «ρεζέρβα».

Ειδικά στο ματς με την Σλάβια Πράγας κέρδισε αρκετές μονομαχίες, κάλυψε αρκετούς χώρους, υπήρχαν στιγμές που οι μεταβιβάσεις του δεν ήταν καλές, αλλά όλα διορθώνονται. Το σημαντικότερο για τον Μαρτίνς είναι ότι βλέπει έναν ποδοσφαιριστή που βγάζει φρεσκάδα και κυρίως δίψα να διακριθεί με τον Ολυμπιακό.