Δεν τα παρατάει ο Ολυμπιακός για Σκάρπα

Δίνει «μάχη» ο Ολυμπιακός για να πάρει την υπογραφή του Γκουστάβο Σκάρπα από τώρα. Μεγάλη πρόταση στον Βραζιλιάνο από τους Πειραιώτες.

Δεν τα παρατάει ο Ολυμπιακός για Σκάρπα

Στον Ολυμπιακό έβαλαν ψηλά τον πήχη για τον παίκτη που θα έχει τον ρόλο του "δεκαριού" στην ομάδα. Ο κατάλληλος άνθρωπος για να παίξει αυτό τον ρόλο έχει εντοπιστεί στη Βραζιλία και είναι ο Γκουστάβο Σκάρπα.

Ήξεραν στον Πειραιά ότι μπλέκοντας με τους Βραζιλιάνους θα έχουν δύσκολο έργο. Κι όμως χτύπησαν την πόρτα της Παλμέιρας για να πάρουν τον καλύτερο της ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο του οποίο ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Αυτό σημαίνει ότι η Παλμέιρας είχε την ευκαιρία να βάλει ένα ποσό στο ταμείο της, αφού ο Σκάρπα ήδη είχε αρνηθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Ο παίκτης είναι ξεκάθαρος ότι θέλει να παίξει στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός τα έχει δώσει όλα και επιμένει για να τον φέρει στη χώρα μας.

Από τη στιγμή που συναντάει τη σκληρή στάση της Παλμέιρας αποφάσισε να αποσπάσει την υπογραφή του από τώρα για τον Ιανουάριο. Και ήδη ο ποδοσφαιριστής και οι ατζέντηδες του έχουν στα χέρια τους μία μεγάλη πρόταση από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες έχουν προσφέρει στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές που θα φτάνουν τα 4,5 εκατ. ευρώ. Η πρόταση που έχει γίνει στον παίκτη είναι πολύ μεγάλη και μάλιστα είναι πολύ πιθανό μέσα στο σαββατοκύριακο να έχει και την οριστική του απάντηση.