ΠΑΟΚ: Επιβλητικός στο πρώτο του φιλικό, 4-0 την Γκο Αχέντ Ιγκλς

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με μια εμφατική νίκη την σειρά των φιλικών προετοιμασίας του καθώς επικράτησε με 4-0 της Ολλανδικής Γκο Αχέντ Ιγκλς.

ΠΑΟΚ: Επιβλητικός στο πρώτο του φιλικό, 4-0 την Γκο Αχέντ Ιγκλς

Από πολύ καλή εμφάνιση συνοδεύτηκε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν καθώς νίκησε με 4-0 την Ολλανδική Γκο Αχέντ Ιγκλς με τα τέρματα των Ολιβέιρα, Μπάκερ (αυτογκόλ), Ρικάρντο και Κωνσταντέλια.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε στην αρχική ενδεκάδα τέσσερα νέα πρόσωπα, τους Ρ. Σοάρες, Κάργα, Ντάντας και Κουαλιάτα και ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ με τον Νέλσον Ολιβέιρα στο 29ο λεπτό.

Έξι από τους έντεκα ποδοσφαιριστές που έριξε στο ματς ο Λουτσέσκου στο γήπεδο (Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας) προέρχονται από τα τμήματα υποδομής.

Ο ΠΑΟΚ έφθασε στο 2-0 όταν από την σέντρα του Λύρατζη η μπάλα άλλαξε τροχιά, ξεγέλασε τον Μπάκερ και από τα πόδια του Ολλανδού αμυντικού κατέληξε στα δίχτυα των Ιγκλς.

Ο συνδυασμός των Σβαμπ-Καντουρί έφερε στο 63ο λεπτό το 3-0 με τον Αντρέ Ρικάρντο να σκοράρει με ωραία κεφαλιά ενώ το τελικό 4-0 έγραψε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με εξαιρετική ατομική ενέργεια.

Οι ενδεκάδες:

Γκόου Αχέντ Ιγκλς (α’ ημίχρονο): Ντε Λανζ, Φοντάν, Κάιπερς, Ίντζες, Λίνθχορστ, Λίντμπεργκ, Ρόμενς, Αντεκάνι, Μπέρντεν, Στόκερς, Νικολάι.

Γκόου Αχέντ Ιγκλς (β’ ημίχρονο): Ντεΐλ, Αβεντισιάν, Γιάνσεν, Μπλόμε, Οζτούρκ, Μπάκερ, Βάϊενμπεργκ, Σάαθοφ, Μπέρενσοτ, Χάαρ, Στάινφελερ.

ΠΑΟΚ (α’ ημίχρονο): Ζίβκοβιτς, Ρ. Σοάρες, Παναγιώτου, Κάργας, Σάστρε, Αουγκούστο, Ντάντας, Φ. Σοάρες, Κουαλιάτα, Λάμπρου, Ολιβέιρα.

ΠΑΟΚ (β’ ημίχρονο): Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Ρικάρντο (78’ Τζίμας), Κωνσταντέλιας, Τσόλακ.