ΠΑΣ Γιάννινα: Υπέγραψε κι έρχεται ο γκολκίπερ Πριόρ!

Ο, Γάλλος γκολκίπερ, Ζερόμ Πριόρ έστειλε υπογεγραμμένο το, τριετές, συμβόλαιό του κι αναμένεται την Πέμπτη (30/06) στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΣ Γιάννινα: Υπέγραψε κι έρχεται ο γκολκίπερ Πριόρ!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε τον αντικαταστάτη του Γιούρι Λοντίγκιν κι είναι κι εκείνος από το εξωτερικό.

Όχι όμως από τη Ρωσία, αλλά από τη Γαλλία.

Ο Ζερόμ Πριόρ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του, στους Ηπειρώτες, την Τετάρτη (29/06) και θα καλύψει το κενό που άφησε φεύγοντας για τον Παναθηναϊκό ο (Ελληνο-)Ρώσος κίπερ.

Μάλιστα αναμένεται την Πέμπτη (30/06) στην Ελλάδα, μαζί με την οικογένειά του, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΣ.

Ο 26χρονος γκολκίπερ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπορντό, με την οποία μέτρησε 42 συμμετοχές μέχρι το καλοκαίρι του 2021, όταν και μετακόμισε στη Βαλενσιέν (62 συμμετοχές) για δύο χρόνια.

Από το περασμένο καλοκαίρι ανήκε στην Καρταχένα, η οποία αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, μετρώντας πέντε συμμετοχές.

Μάλιστα, η ισπανική ομάδα ήθελε να τον κρατήσει, αλλά ο ίδιος προτίμησε τον ΠΑΣ, καθώς λογίζεται για βασική επιλογή κάτω από τα γκολπόστ.