Οι διακοπές του Βρσάλικο και η υπογραφή με τον Ολυμπιακό

Ο Σίμε Βρσάλικο απολαμβάνει τις διακοπές του, ενώ ετοιμάζεται να έρθει στην Αθήνα για να τελειώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Οι διακοπές του Βρσάλικο και η υπογραφή με τον Ολυμπιακό

Άβιλα, Ζινκερνάγκελ και Αμπουμπακάρ είναι επίσημα ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και όλοι βρίσκονται στην Αυστρία έχοντας πιάσει δουλειά με την ομάδα του Πειραιά. Για να ολοκληρωθεί το πρώτο καρέ των μεταγραφών απομένει ακόμα μία κίνηση από τους πρωταθλητές. Αυτή δεν είναι άλλη από τον Σίμε Βρσάλικο με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τον Κροάτη μπακ. Υπήρχε μία πληροφορία από την Ισπανία ότι ο παίκτης θα ερχόταν την Τρίτη (28/6), αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα και ούτε άλλαξε κάτι. Ολυμπιακός και Βρσάλικο τα έχουν βρει σε όλα και αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα εντός της εβδομάδας.

Ο παίκτης αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με τη σύζυγο του και τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές. Οι πληροφορίες από την Ισπανία κάνουν λόγο για συμβόλαιο διάρκειας για 2+1 χρόνια.

Ο διεθνής με την εθνική ομάδα της Κροατίας είχε ζητήσει από τον Ολυμπιακό να πάρει κάποιες επιπλέον ημέρες άδειας. Δεν πρόκειται έτσι κι αλλιώς να μεταβεί στην Αυστρία για την προετοιμασία, αλλά θα κάνει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στον Ρέντη.

Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για μία μεταγραφή τελειωμένη για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Η καθυστέρηση στην ανακοίνωση της είναι κάτι που το έχουν συμφωνήσει οι δύο πλευρές και φυσικά δεν είναι κάτι που προκαλεί ανησυχία.