Προετοιμασία Ολυμπιακού: Πρωινή προπόνηση, μπάρμπεκιου και στο... βάθος Σλάβια Πράγας (29/6)

ΓΚΑΪΝΜΠΕΡΓΚ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε αρκετές ασκήσεις τακτικής για το τρανζίσιον το πρωί της Τρίτης (28/6) και στη συνέχεια είχε μπάρμπεκιου για τους παίκτες. Την Τετάρτη (29/6, 19.00) το πιο δυνατό φιλικό έως τώρα με την Σλάβια Πράγας.

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Πρωινή προπόνηση, μπάρμπεκιου και στο... βάθος Σλάβια Πράγας (29/6)

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλησε να ανεβάσει ιδιαίτερα την ένταση στην προπόνηση της Τρίτης (28/6). Έχοντας προηγηθεί ένα φιλικό με την Κρακόβια και έχοντας ο Ολυμπιακός μπροστά του ακόμη ένα που είναι και το πιο δυνατό έως τώρα κόντρα στην Σλάβια Πράγας στο Βελς (29/6, 19.00), θεώρησε ότι δεν υπάρχει λόγος να τους κρατήσει για αρκετή ώρα κάτω από τον καυτό ήλιο του Γκάινμπεργκ.

Βέβαια, αυτά που «έκαιγαν» τον Μαρτίνς είχε τη δυνατότητα να τα δουλέψει. Το αμυντικό τρανζίσιον είναι πλέον μέρος της καθημερινότητας των προπονήσεων του Ολυμπιακού, ειδικά μετά το γκολ που δέχτηκε από την Φορτούνα Ντίσελντορφ με τις αποστάσεις των γραμμών (άμυνα - χαφ) να είναι χαοτικές!

Ο Πορτογάλος τεχνικός λοιπόν δούλεψε αρκετά στο κομμάτι του τρανζίσιον και αφού ολοκληρώθηκε η προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να περάσουν λίγο πιο χαλαρά. Βλέπετε, το πρόγραμμα της Τρίτης (28/6) είχε μπάρμπεκιου, με τις ευλογίες φυσικά του διατροφολόγου της ομάδας.

Την Τετάρτη (29/6) θα συνεχιστούν οι προπονήσεις, με το επίπεδο των φιλικών να σοβαρεύει για τα καλά, καθώς η Σλάβια Πράγας είναι ομάδα επιπέδου προκριματικών Champions League. Μπορεί τη νέα σεζόν να συμμετέχει στο Europa Conference League, αλλά το ρόστερ της είναι κατά πολύ ανώτερο από αυτό της Μακάμπι. Οπότε, μια χαρά παιχνίδι είναι για να κάνει τις δοκιμές που θέλει ο Μαρτίνς με... θέα φυσικά τα ματς με τους Ισραηλινούς.