Προετοιμασία Ολυμπιακού: Πλησιάζει η ώρα για το ντεμπούτο του Ζινκερνάγκελ

ΓΚΑΪΝΜΠΕΡΓΚ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ αναμένεται να παίξει είτε κάποια λίγα λεπτά με την Σλάβια Πράγας (29/6), είτε την Παρασκευή (1/7) με την Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Πλησιάζει η ώρα για το ντεμπούτο του Ζινκερνάγκελ

Την Τετάρτη (29/6, 19.00) ο Ολυμπιακός δίνει το πιο δυνατό του φιλικό έως τώρα κόντρα στην Σλάβια Πράγας (μέχρι το επόμενο με την Σάλτσμπουργκ) και δεν αποκλείεται εκεί να δούμε τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ να κάνει ντεμπούτο.

Ο Δανός εξτρέμ ανεβάζει ρυθμούς από μέρα σε μέρα και θα αποφασιστεί το πρωί της Τετάρτης (29/6) αν θα πάρει τελικά χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Τσέχους.

Πολύς ντόρος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για το ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι τόσο δημιουργικός, όσο θα τον ήθελε ο κόσμος του. Η αλήθεια είναι ότι και κόντρα στην Κρακόβια, μολονότι είχε την κατοχή και την κυριαρχία, δύσκολα περνούσε μπάλες από τον άξονα προς την αντίπαλη περιοχή και αναλώθηκε σε σέντρες ή σε δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων μέσω των στατικών φάσεων.

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ και το πρωί της Τρίτης (28/6) έδειξε στην προπόνηση ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει τη δημιουργία στο αίμα του. Βέβαια, η παρουσία του στο φιλικό με την Σλάβια Πράγας ή στο ματς με την Αρμίνια Μπίλεφελντ την Παρασκευή (1/7), δεν σημαίνει αυτομάτως ότι θα λυθούν όλα τα προβλήματα.

Ομαδικά επιτίθεται Ολυμπιακός, ομαδικά αμύνεται επίσης. Φαίνεται, όμως, ότι με βάση τα όσα έχουμε δει έως τώρα με τα μάτια μας από τον Δανό εξτρέμ, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει λύσεις σε έναν τομέα που μέχρι στιγμής φαίνεται να ψάχνονται οι πρωταθλητές.