Μαρτίνς: «Έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την Κρακόβια και δήλωσε ικανοποιημένος.

Μαρτίνς: «Έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες»

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με την Κρακόβια σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει και δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και τόνισε πως θα έπρεπε να έχουν εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες τους.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς:

Είδαμε καλά πράγματα σήμερα. Βελτιώσαμε την άμυνα όταν μας κάνουν αντεπίθεση. είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και δεν μας έκαναν ευκαιρίες. Είχαμε 3-4 στιγμές που θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει. Είμαι ευχαριστημένος παρόλο που η ομάδα είναι κουρασμένη και σήμερα είχε αρκετή ζέστη. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει καλύτερα τις ευκαιρίες και να είχαμε σκοράρει

Για το αν βλέπει βελτίωση: Αυτά τα παιχνίδια μετράνε για το ομαδικό πνεύματα. Βλέπουμε που είναι και το όριο μας. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου.

Για Ζινκερνάγκελ: Άργησε πολύ να έρθει. Κάνει φουλ προπονήσεις. Ετοιμάζεται σιγά-σιγά. Μπορεί να τον δούμε στο επόμενο ματς 15-20 λεπτά. Είναι θετική η απάντηση που παίρνω στις προπονήσεις.