Ρικάρντο: «Δεν μπορούσα να αρνηθώ στον ΠΑΟΚ»

Ο Αντρέ Ρικάρντο μίλησε για τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι δεν μπορούσε να αρνηθεί στο πρότζεκτ του "Δικεφάλου".

Ρικάρντο: «Δεν μπορούσα να αρνηθώ στον ΠΑΟΚ»

Ο Αντρέ Ρικάρντο είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και έδωσε το στίγμα του για τη νέα του ομάδα μέσω δηλώσεων του στον επίσημο κανάλι του "Δικεφάλου".

«Νιώθω υπέροχα που είμαι σ’ αυτό το κλαμπ και είμαι μέρος αυτού του πρότζεκτ. Ηρθα να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχουμε τους στόχους μας μαζί. Θα είναι φανταστικά!», είπε αρχικά ο 22χρονος μεσοεπιθετικός.

«Δε θα μπορούσα να πω όχι στον ΠΑΟΚ! Είναι ένας ιστορικός σύλλογος με απίστευτους φιλάθλους. Είναι φανταστικοί! Έλαβα πολλά μηνύματα από τους φιλάθλους. Τους είμαι ευγνώμων. Είναι πολύ καλό για έναν παίκτη να το νιώθει όλο αυτό, όταν είναι καινούργιος. Θέλω να σας δω όλους στο γήπεδο σύντομα και να κερδίσουμε πολλά μαζί», υπογράμμισε ο Αντρέ Ρικάρντο.

Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του ανέφερε: «Είμαι ομαδικός παίκτης. Θέλω να βοηθάω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, να παίζουν καλά. Είμαι δημιουργικός παίκτης, με καλή τεχνική και μου αρέσει να σκοράρω και να δίνω ασίστ. Θέλω να είμαι σημαντικός για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου και να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας».