Άρης: Πέτυχε διαγραφή προστίμων ύψους 35 εκ. ευρώ!

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Άρης έκανε γνωστό ότι μετά από δικαστική απόφαση διεγράφη το ποσό των 35 κ. ευρώ που προερχόταν από πρόστιμα και προσαυξήσεις

Άρης: Πέτυχε διαγραφή προστίμων ύψους 35 εκ. ευρώ!

Ο Ερασιτέχνης Άρης ανακοίνωσε ότι η Α.Α.Δ.Ε. προχώρησε στη διαγραφή ποσού 35 εκατομμυρίων ευρώ, που επιβάρυνε τον σύλλογο για σχεδόν δέκα χρόνια.

Μετά από δικαστικές αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης, ο Ερασιτέχνης Άρης πήρε τεράστια οικονομική ανάσα, αφού η Α.Α.Δ.Ε. προχώρησε στη διαγραφή ενός μεγάλου ποσού, το οποίο αφορούσε σε πρόστιμα και προσαυξήσεις ετών 2002-2010!

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Άρη:

«Ως ιστορική μέρα μπορεί να χαρακτηριστεί η Δευτέρα 27/06 για τον Α.Σ. Άρης Θεσσαλονίκης.

Με κάθε επισημότητα, και μετά από τις σχετικές δικαστικές αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης, η Α.Α.Δ.Ε. προχώρησε στη διαγραφή ποσού άνω των 35 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο αφορούσε σε πρόστιμα και προσαυξήσεις ετών 2002-2010.

Πλέον, ο Σύλλογος θα αναζητήσει τρόπους διακανονισμού και ρύθμισης των επανομεινάντων οφειλών του.

Όπως γίνεται κατανοητό, η διαγραφή του παραπάνω ποσού, σε εκτέλεση των σχετικών αποφάσεων, επιτρέπει στον Α.Σ. Άρης να πάρει μια βαθιά ανάσα και να κοιτάξει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την «επόμενη μέρα».

Η επιτυχία αυτή υπήρξε το αποτέλεσμα μεγάλης και συντονισμένης προσπάθειας του Α.Σ., προκειμένου να απαλλαχθεί από ένα βάρος το οποίο ήταν κάτι παραπάνω από δυσβάσταχτο και υποθήκευε το μέλλον του συλλόγου.

Άλλωστε, αυτή η εξέλιξη ήταν ο πρώτος και μεγαλύτερος στόχος της διοίκησης του Α.Σ. Άρης, από τον Σεπτέμβριο του 2019, οπότε και ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου».