Προετοιμασία Ολυμπιακού: Δύο μέρες σερί τα βλέμματα στον Ζινκερνάγκελ

ΓΚΑΪΝΜΠΕΡΓΚ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Τι έδειξε ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ στις δύο πρώτες του προπονήσεις με τον Ολυμπιακό στην Αυστρία.

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Δύο μέρες σερί τα βλέμματα στον Ζινκερνάγκελ

Πάντοτε στις καλοκαιρινές προετοιμασίες τα περισσότερα βλέμματα στρέφονται πάνω στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Στην Αυστρία τούτη τη στιγμή βρίσκονται οι Άβιλα Γκόρντον και Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει αγωνιζόμενο σε ένα φιλικό τον 24χρονο Ισπανό μπακ, ο οποίος - αν και δεν είναι ασφαλές το δείγμα - έδειξε ότι είναι ένας επιθετικός μπακ που δεν φοβάται να πάει στο ένας εναντίον ενός, αλλά χρήζει βελτίωσης στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Είναι όμως ένα βιαστικό συμπέρασμα και φρόνιμο είναι να τον δούμε στα επόμενα φιλικά που θα αγωνιστεί.

Εκείνος πάντως που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, κάτι που φαίνεται κια στις συζητήσεις μεταξύ των παικτών, είναι ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Ο Δανός εξτρέμ σαν να δείχνει σε πρώτη φάση ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολύ καλό δείκτη τεχνικής, ενώ εκείνο που μας έχει κάνει εντύπωση είναι τα υψηλά ποσοστά ευστοχίας του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει φαντασία στο παιχνίδι του, χρησιμοποιεί και τα δύο του πόδια, του αρέσει να χώνεται στην αντίπαλη περιοχή και να σκοράρει. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν φοβάται να πάει στο ένας εναντίον ενός. Κι αυτό, γιατί λόγω της καλής τεχνικής κατάρτισης που έχει, διαθέτει καλή ντρίμπλα.

Σε αυτές τις πρώτες δύο προπονήσεις ο Ζινκερνάγκελ, αν και είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, έχει ένα πακέτο αρκετά ελκυστικό που ιντριγκάρει ακόμα και τους συμπαίκτες του.

Ο ξεκάθαρος στόχος του Μαρτίνς δεν είναι τίποτε άλλο από το να τον προετοιμάσει για τις αναμετρήσεις με την Μακάμπι Χάιφα, καθώς ο Γκάρι Ροντρίγκες δίχως προετοιμασία δεν έχει καμία τύχη να ξεκινήσει απέναντι στους Ισραηλινούς. Αν φυσικά ξεπεράσει τον τραυματισμό του έως τότε.