ΟΦΗ: Την άλλη Δευτέρα (4/7) η επίσημη πρώτη

Οι Νίκος Νιόπλιας, Γιάννης Γράμμος, Βαγγέλης Λάππας είναι θετικοί στον κορονοϊό. Την άλλη Δευτέρα (4/7) η επίσημη πρώτη του ΟΦΗ.  

ΟΦΗ: Την άλλη Δευτέρα (4/7) η επίσημη πρώτη

Ο Νίκος Νιόπλιας με τον Γιάννη Γράμμο αλλά και τον προπονητή τερματοφυλάκων του ΟΦΗ Βαγγέλη Λάππα θα είναι εκτός για κάποιες ημέρες λόγω κορονοϊού. Έτσι η επίσημη πρώτη δεν θα γίνει την Τετάρτη (29/6) αλλά την άλλη Δευτέρα (4/7).

Ο μοναδικός «καθαρός» από το τεχνικό τιμ να είναι ο Πέδρο Καραβέλα ο οποίος βρίσκεται στην Πορτογαλία. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν κανονικά από την Τετάρτη (29/6) ωστόσο δεν θα γίνει ανοικτή προπόνηση που θα ήταν και επίσημη πρώτη με τις καθιερωμένες δηλώσεις αλλά την επόμενη Δευτέρα (4/7).

Για σήμερα Δευτέρα είναι προγραμματισμένo το πρώτο ραντεβού της ομάδας μας για την αγωνιστική σεζόν 2022-23 στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις ως τις 29 του μήνα.

Στο μεταξύ, σε συζητήσεις με τον Γιάννη Κεσόγλου βρίσκεται ο ΟΦΗ προκειμένου να ενταχθεί ξανά στο τεχνικό τιμ.

Ήταν στην ομάδα του Ηρακλείου τη σεζόν 2019 – 2020 όταν και αποχώρησε τότε από την ομάδα λόγω προσωπικών ζητημάτων και πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία προκειμένου να επιστρέψει και να πάρει τη θέση του Αλιρέζα Ραμπάνι.