ΠΑΟΚ: Δεν πέταξε για Ολλανδία ο Ζίβκοβιτς

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν πέταξε με την αποστολή του ΠΑΟΚ καθώς ανέβασε πυρετό λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Ολλανδία. 

ΠΑΟΚ: Δεν πέταξε για Ολλανδία ο Ζίβκοβιτς

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν ακολούθησε την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία καθώς ανέβασε πυρετό κατά διάρκεια της νύχτας κι έτσι θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για να εξεταστεί κι αν δεν υπάρξει πρόβλημα, δεν βγει δηλαδή θετικός στον κορονοϊό, θα αναχωρήσει τις επόμενες ημέρες για το Άπελντοορν.

Την αποστολή του Δικεφάλου», η οποία αναχωρεί στις 10:10 από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό το Ντίσελντορφ της Γερμανίας απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Μάροβιτς, Σάστρε, Λύρατζης, Τζίμας, Ίνγκασον , Μιχαηλίδης, Παναγιώτου, Κάργας, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Λάμπρου, Τσόλακ, Ολιβέιρα.

Για την Γερμανία πέταξαν με την αποστολή και οι Ντομινίκ Κοτάρσκι, Αντρέ Ρικάρντο, οι οποίοι αναμένεται να ανακοινωθούν άμεσα από την «μελανόλευκη» ΠΑΕ.