Ημέρα Αμπουμπακάρ για τον Ολυμπιακό

Τελειώνει τη Δευτέρα (27/6) οριστικά η μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Ολυμπιακό.

Ημέρα Αμπουμπακάρ για τον Ολυμπιακό

Εδώ και πολύ καιρό ο Ολυμπιακός έχει ουσιαστικά τελειώσει τη μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά. Με τον παίκτη τα έχει βρει από την πρώτη στιγμή που τον υπέδειξε ο Πέδρο Μαρτίνς ως τον κατάλληλο για την ενίσχυση της επίθεσης των πρωταθλητών Ελλάδας.

Το θέμα με τον 27χρονο επιθετικό είχε να κάνει με την προθεσμία που είχε η Φούλαμ και μπορούσε να ματσάρει την προσφορά των Πειραιωτών για να πάρει πάλι τον παίκτη. Η προθεσμία έληξε το Σάββατο, η Φούλαμ δεν το έκανε και ο δρόμος για τον Αμπουμπακάρ άνοιξε για τον Ολυμπιακό.

Τη Δευτέρα (27/6) οι πρωταθλητές Ελλάδας αναμένεται να τελειώσουν τη μεταγραφή του Αφρικανού επιθετικού. Είναι ένας παίκτης που τον έχει ζητήσει επίμονα ο Μαρτίνς θεωρώντας ότι είναι σημαντικός για τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός.

Εάν όλα πάνε καλά ο παίκτης τη Δευτέρα (27/6) θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και μάλιστα δεν αποκλείεται να φύγει άμεσα για την Αυστρία προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Μαρτίνς άλλωστε τον θέλει άμεσα στον Ολυμπιακό και να τον έχει στη διάθεση του.