Προετοιμασία Ολυμπιακού: Και τώρα η Κρακόβια του γιου του Ριβάλντο!

ΓΚΑΪΝΜΠΕΡΓΚ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Δευτέρα (27/6, 19.00) την πολωνική Κρακόβια, στην οποία αγωνίζεται ο γιος του Ριβάλντο, Ριβαλντίνιο!

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Και τώρα η Κρακόβια του γιου του Ριβάλντο!

Ο Ολυμπιακός δίνει το τρίτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους το απόγευμα της Δευτέρας (27/6, 19.00) στην πόλη Άντορφ που βρίσκεται περίπου μισή ώρα μακριά από το Γκάινμπεργκ, οπου προετοιμάζονται οι Πειραιώτες.

Αντίπαλος των πρωταθλητών Ελλάδας είναι η πολωνική Κρακόβια, που τερμάτισε 9η στο πρωτάθλημα της χώρας της και στην οποία αγωνίζεται ο γιος του Ριβάλντο, ο 27χρονος Ριβαλντίνιο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα, αλλά πιθανολογείται ότι θα ξεκινήσει όσους δεν ξεκίνησαν στο φιλικό με την Φορτούνα Ντίσελντορφ. Το πρωί ανήμερα του αγώνα θα βγάλει τους παίκτες του για προπόνηση και εκεί λογικά θα ανοίξει τα χαρτιά του για τους παίκτες που θα δώσει φανέλα βασικού.

Είναι δεδομένο ότι ο Άβιλα Γκόρντον θα πάρει χρόνο συμμετοχής και πιθανότατα αυτό θα συμβεί στο δεύτερο μέρος.

Επίσης, μένει να φανεί τι θα γίνει με τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, ο οποίος το πρωί της Κυριακής (26/6) έκανε προπόνηση με όσους δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό με την Φορτούνα. Το πρωί της Δευτέρας θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το αν θα του δώσει χρόνο ο προπονητής.

Από εκεί και πέρα, αν θα πρέπει να σταθούμε σε κάτι από την προπόνηση, αυτό δεν είναι άλλο από την ανεβασμένη αυτοπεποίθηση του Αχμέντ Χασάν, ο οποίος ανέβηκε στην Αυστρία για να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ και σίγουρα το γκολ κόντρα στην Φορτούνα τον «ντόπαρε» ψυχολογικά.