Προετοιμασία Ολυμπιακού: Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Άβιλα!

ΓΚΑΪΝΜΠΕΡΓΚ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Άβιλα Γκόρντον δείχνει στις πρώτες προπονήσεις του στον Ολυμπιακό ότι πρόκειται για έναν μπακ που του αρέσει να προσφέρει βοήθειες στο δημιουργικό κομμάτι. 

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Άβιλα!

Είναι πολύ νωρίς να κριθεί ο Άβιλα Γκόρντον. Έχοντας μόλις πέντε προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, είναι απολύτως λογικό να θέλει λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί, τα μάθει ακόμη και τα ονόματα των συμπαικτών του και κυρίως το στυλ παιχνιδιού τους.

Ο Ισπανός μπακ είχε θετικό πρόσημο στην πρεμιέρα του με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στην Φορτούνα Ντίσελντορφ. Βλέποντάς τον σε καθημερινή βάση στις προπονήσεις, η εικόνα που έχει σχηματιστεί για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, είναι ότι πρόκειται για έναν μπακ που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τις επιθετικές του τάσεις!

Είναι ολοφάνερο ότι του αρέσει να ανεβαίνει, να κινείται αρκετά στο δεύτερο μισό του γηπέδου, να δημιουργεί μία συνθήκη ώστε να μπορεί να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι από τα πλάγια.

Αυτό είναι το στοιχείο που τον διακρίνει στο λιγοστό διάστημα που βρίσκεται στο Γκάινμπεργκ μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού.

Επαναλαμβάνουμε ότι είναι πολύ νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για το κατά πόσο θα βοηθήσει ή όχι. Αυτό θα αρχίσουμε να το βλέπουμε σε μία σειρά παιχνιδιών που θα πάρει στα πόδια του.

Το Σάββατο (25/6) με την Φορτούνα Ντίσελντορφ ήταν κάτι σαν το «βάπτισμα του πυρός». Είχε αρκετές καλές επιθετικές πρωτοβουλίες, αλλά και κάποια ζητήματα στο ανασταλτικό κομμάτι προς το τελευταίο 10λεπτο του πρώτου ημιχρόνου, τα οποία ήταν κυρίως απόρροια της κόπωσης και της έλλειψης καθαρού μυαλού.