Προετοιμασία Ολυμπιακού: Το «είπε» και το έκανε ο Μαρτίνς με τον Αγκιμπού Καμαρά

ΓΚΑΪΝΜΠΕΡΓΚ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε δείξει στα τελειώματα της περασμένης σεζόν ότι υπολόγιζε σε ρόλο «8αριού» τον Αγκιμπού ενόψει της νέας. Και τελικά αυτό αποδεικνύεται στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία.

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Το «είπε» και το έκανε ο Μαρτίνς με τον Αγκιμπού Καμαρά

Μπόλικη κουβέντα είχε σηκώσει η υπόθεση του Αγκιμπού Καμαρά και το αν η χρησιμοποίησή του σε ρόλο «8αριού» στα τελειώματα της περασμένης σεζόν αποτελούσε έναν προάγγελο των όσων θα δούμε τη νέα χρονιά.

Ουσιαστικά ο Πέδρο Μαρτίνς ό,τι «είπε» ή άφηνε να εννοηθούν με τις πράξεις του από τον Απρίλιο, τα κάνει τον Ιούνιο με... θέα τις διπλές αναμετρήσεις με την Μακάμπι Χάιφα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού είναι ολοφάνερο ότι υπολογίζει σε πρώτη φάση τον Αγκιμπού σε ρόλο «8αριού». Προφανώς και δεν τον υπολογίζει αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη θέση, αλλά οι πέντε μέρες παρουσίας των Πειραιωτών στην Αυστρία, δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις του Μαρτίνς ως προς τη διαχείριση του νεαρού Αφρικανού.

Από την πρώτη μέρα παρουσίας του Ολυμπιακού στο Γκάινμπεργκ, ο Αγκιμπού έχει «βιδωθεί» δίπλα στον αμυντικό χαφ, είτε αυτός είναι ο Γιαν Εμβιλά, είτε ο Μαμαντού Κανέ.

Επίσης, στα δύο φιλικά με Ριντ και Φορτούνα Ντίσελντορφ αποδείχθηκε στην πράξη ότι για την ώρα τον έχει στο μυαλό του κυρίως για τη θέση του «8αριού».

Θα δούμε φυσικά πώς θα πορευτεί στη συνέχεια και κατά πόσο θα είναι σε θέση ο Αγκιμπού να πετάξει εκτός ενδεκάδας τον Μαντί ή τον Κούντε.

Προς το παρόν πάντως, ο νεαρός Αφρικανός φαίνεται να προτιμάται από τον προπονητή του δίπλα στον αμυντικό χαφ.