Μεντόσα: «Ειπώθηκαν πάρα πολλά ψέματα για μένα, τις απαιτήσεις και τις προσφορές που δεν ήρθαν ποτέ»

Ο Μεντόσα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ιωνικό. Το αντίο του Αργεντινού στην ομάδα του Παναιτωλικού

Μεντόσα: «Ειπώθηκαν πάρα πολλά ψέματα για μένα, τις απαιτήσεις και τις προσφορές που δεν ήρθαν ποτέ»

Στον Ιωνικό υπέγραψε ο Χαβιέ Μεντόσα. Ο Αργεντινός άσος μέσω Instagram αποχαιρέτησε τον Παναιτωλικό, επιμένοντας, ακόμη και τώρα ότι δεν δέχθηκε πρόταση ανανέωσης, παρά τις επαφές των ανθρώπων της ομάδας με εκπροσώπους του το προηγούμενο διάστημα.

«Έφτασε το τέλος αυτού του σταδίου στην καριέρα μου. Δεν ξέρω πώς να εκφράσω αυτό που νιώθω. Δεν μου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί, ακόμη περισσότερο όταν δεν ήταν στα σχέδιά μου να φύγω.

Ειπώθηκαν πάρα πολλά ψέματα για μένα, τις απαιτήσεις και τις προσφορές που δεν ήρθαν ποτέ στο τέλος. Αυτά τα δύο χρόνια είχαμε κακές στιγμές. Άλλες καλές γεμάτες χαρά και λύπη, όπως συνηθίζεται στο ποδόσφαιρο.

Είναι δύσκολο να βρεις ένα επίθετο που να περιγράφει αυτό που έζησα πέρυσι, τόσο με την ομάδα όσο και ως άτομο. Ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό επιτελείο, τους γυμναστές, τους γιατρούς και όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στο σύλλογο.

Τέλος στους φιλάθλους για την αμέριστη στήριξη και αγάπη που μας έδωσαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Φεύγω ήρεμος γιατί τα έδωσα όλα και εκπλήρωσα με τους στόχους που θέσαμε στην αρχή της σεζόν. Παίρνω μαζί μου τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτόν τον όμορφο σύλλογο και αυτήν την όμορφη πόλη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Παναιτωλικό που μου άνοιξε τις πόρτες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είμαι σίγουρος ότι θα συναντηθούμε ξανά ή στο τουλάχιστον αυτό θα ήθελα!

Τις καλύτερες ευχές μου για τη σεζόν που έρχεται.

Εις το επανιδείν και ευχαριστώ πολύ».