Ετοιμάζεται για τον ΠΑΟΚ ο Αντρέ Ρικάρντο

Ο Αντρέ Ρικάρντο αποχαιρέτισε τη Φαμαλικάο και ετοιμάζεται για τον ΠΑΟΚ από τον οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ετοιμάζεται για τον ΠΑΟΚ ο Αντρέ Ρικάρντο

Ο Αντρέ Ρικάρντο με μήνυμα του στα social media αποχαιρέτισε τη Φαμαλικάο και πλέον ετοιμάζεται για τον ΠΑΟΚ με τον οποίο έχει δώσει τα χέρια εδώ και αρκετό καιρό. Ο 21χρονος Πορτογάλος αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Και αυτή η κίνηση φέρει την υπογραφή του Ζοσέ Μπότο με τον ΠΑΟΚ να αποκτά τον παίκτη πληρώνοντας μόλις 170.000 ευρώ για τα τροφεία.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ρικάρντο στη Φαμαλικάο:

«ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Ήταν μεγάλη υπερηφάνεια να υπηρετώ αυτόν τον μεγάλο σύλλογο που θα έχει για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ήταν 3,5 χρόνια μεγάλης μάθησης και εξέλιξης που με έκανε να μεγαλώσω και ως αθλητής και ως άνθρωπος, ήταν 3,5 χρόνια που δεν θα ξεχάσω ποτέ και για τα οποία θα είμαι για πάντα βαθιά ευγνώμων.

Σε ολόκληρο τον σύλλογο, το προπονητικό επιτελείο και όλους όσους συνεργάστηκα, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, για την εξαιρετική και μόνιμη υποστήριξή σας, την απόλυτη αφοσίωση, τη βοήθεια που μου έδωσαν και με παρακίνησαν να θέλω όλο και περισσότερα και να εργαστώ στο το όριο.

Εύχομαι στο CLUB και σε ΟΛΟΥΣ τις μεγαλύτερες επιτυχίες και επιτεύγματα.

ΠΙΣΤΕΨΕ, ΑΓΩΝΙΣΟΥ, ΚΑΤΑΚΤΗΣΤΕ και πάνω απ' όλα ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ».