Προετοιμασία Ολυμπιακού: Το πρωινό πρόγραμμα του Σαββάτου (25/6) είχε και πάλι στατικές φάσεις

ΓΚΑΪΝΜΠΕΡΓΚ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Μολονότι ο Ολυμπιακός δίνει το απόγευμα του Σαββάτου (25/6, 19.00) το δεύτερο φιλικό επί αυστριακού εδάφους κόντρα στην Φορτούνα Ντίσελντορφ στην πόλη Βελς, ο Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε ξανά το πρωί τους παίκτες του για προπόνηση στο γήπεδο.

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Το πρωινό πρόγραμμα του Σαββάτου (25/6) είχε και πάλι στατικές φάσεις

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει σκοπό να σταματήσει τις προπονήσεις ανήμερα των αγώνων, παρότι μέσα σε διάστημα 24 ωρών δίνει δεύτερο φιλικό ο Ολυμπιακός.

Την Παρασκευή (24/6) έπαιξε με την Ριντ και το Σάββατο (25/6, 19.00) έχει το φιλικό με την Φορτούνα Ντίσελντορφ στην πόλη Βελς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αλλάζει τις συνήθειές του και αποφάσισε ξανά να βγάλει τους παίκτες του το πρωινό του Σαββάτου (25/6) για προπόνηση. Δεν δίνει καμία σημασία στο γεγονός ότι σε λίγες ώρες ακολουθεί ένα ακόμη παιχνίδι.

Ήθελε οπωσδήποτε να ρίξει ξανά το βάρος στο κομμάτι των στατικών φάσεων.

Εδώ και τρεις μέρες προσπαθεί να διορθώσει ορισμένες από τις περσινές «μουντζούρες» και για αυτό το λόγο εστιάζει ιδιαίτερα στα κόρνερ και στα φάουλ.

Δούλεψε αρχικά αποκλειστικά και μόνο την άμυνα, εν συνεχεία ασχολήθηκε αποκλειστικά με την επίθεση και τέλος το Σάββατο (25/6) αποφάσισε να δουλέψει τόσο την αμυντική συμπεριφορά, όσο και το επιθετικό κομμάτι. Όσο περνούν οι μέρες ολοένα και περισσότερο φαίνεται ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον συγκεκριμένο τομέα, γιατί την περασμένη σεζόν αντιμετώπισε προβλήματα και επαναλαμβάνονταν τα ίδια λάθη.

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν λογικό να μην ζορίσει τους παίκτες του περισσότερο, καθώς ναι μεν τους έβγαλε για προπόνηση, αλλά όταν ακολουθεί παιχνίδι, είναι απολύτως φυσιολογικό να μην τους πάει με... τσίτα τα γκάζια. Τους προπόνησε όσο έπρεπε, εστιάζοντας κατά 90% στις στατικές φάσεις.