ΑΕΚ: Δυσκολεύει του Πινέδα ...

Στο Μεξικό γράφουν για πρόταση 5 εκατ. ευρώ της Τολούκα για τον Πινέδα που ενδιαφέρει την ΑΕΚ, ενώ στην Ισπανία ότι η Τσίβας Γκουανταλαχάρα συμφώνησε ήδη στα 4 εκατ. ευρώ με την Θέλτα που έχει τα δικαιώματα του 26χρονου , διεθνούς, Μεξικανού μέσου

ΑΕΚ: Δυσκολεύει του Πινέδα ...

Δυσχεραίνει η προσπάθεια της ΑΕΚ να ντύσει στα «κιτρινόμαυρα» τον Ορμπελίν Πινέδα

Κι αυτό γιατί οι πληροφορίες από το εξωτερικό μιλούν για προτάσεις ακόμη και συμφωνία ομάδας του Μεξικού με την Θέλτα που κατέχει τα δικαιώματα του Μεξικάνου, διεθνούς, κεντρικού μέσου.

Σύμφωνα με το μεξικανικό «Medio Tiempo» η Τολούκα είναι η ομάδα από τη χώρα που έκανε πρόταση στη Θέλτα για την αγορά του 26χρονου μέσου. Όπως αναφέρεται, προσφέρει 5 εκατ. ευρώ για τον Μεξικανό διεθνή και μάλιστα είναι ο μόνος σύλλογος που έχει κάνει επίσημη πρόταση για αγορά του ποδοσφαιριστή στην ομάδα του Βίγκο.

Σύμφωνα με τους Μεξικανούς, η Θέλτα δεν συζητά ενδεχόμενο δανεισμού του Πινέδα και επιθυμεί να τον πουλήσει.

Αν πάντως ισχύει πως η Τολούκα έκανε πρόταση 5 εκατ. ευρώ, τότε μοιάζει πολύ δύσκολο η ΑΕΚ να φτάσει σε τέτοια επίπεδα.

Ακόμη δυσκολότερο αν οι πληροφορίες από την Ισπανία που μιλούν για συμφωνία της Θέλτα με την Τσίβας (στα 4 εκατ. ευρώ) ευσταθούν...

Κάτι που επιβεβαιώνουν κι από την πατρίδα του παίκτη:

«Η Τσίβας έχει κάνει πρόταση προς τον Πινέδα με αρκετά… εκατομμύρια πέσος, με τον παίκτη να ζητά χρόνο για να σκεφτεί τη πρόταση. Αν την αποδεχτεί ο Πινέδα, η διαπραγμάτευση της Τσίβας με την Θέλτα αποτελεί τυπική διαδικασία. Η Τσίβας περιμένει την απάντηση του Πινέδα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και να προβεί σε επίσημη ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες»