Ολυμπιακός: Η ατυχία του Γκάρι και ο Ζινκερνάγκελ που… βουτάει στα βαθιά

Γι' ακόμα μία φορά ο Γκάρι Ροντρίγκες ταλαιπωρείται από τραυματισμό και ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ που φουλάρει για τη Χάιφα.

Ολυμπιακός: Η ατυχία του Γκάρι και ο Ζινκερνάγκελ που… βουτάει στα βαθιά

Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Γκάρι Ροντρίγκες. Πριν καν αρχίσει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό και ο Αφρικανός εξτρέμ βρίσκεται στα… πιτς. Το σίγουρο είναι ότι χάνει όλες τις προπονήσεις στην Αυστρία και φυσικά τα φιλικά. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας πάει χαμένο για τον Γκάρι, ο οποίος και πέρσι ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς.

Αν και ήταν από τους εξτρέμ που προκάλεσαν τα περισσότερα προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες ήταν και ο παίκτης που έμεινε τις περισσότερες φορές στα… πιτς. Η ατυχία του χτύπησε κάμποσες φορές την πόρτα, ο Πέδρο Μαρτίνς στερήθηκε τις υπηρεσίες του και τώρα η σεζόν ξεκινάει με την ίδια αγωνία.

Σε λιγότερο από ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 20 Ιουλίου θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα, στο Ισραήλ. Θεωρητικά ο Γκάρι θα είναι έτοιμος τότε, αλλά έχοντας χάσει την προετοιμασία και όλα τα φιλικά παιχνίδια τουλάχιστον επί αυστριακού εδάφους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να τον έχει στη διάθεση του σε εκείνα τα παιχνίδια, αλλά το θέμα είναι πως ο Ροντρίγκες μένει εκτός με τραυματισμό πριν καν ξεκινήσει προετοιμασία. Οι Πειραιώτες έχουν ήδη προσθέσει στη μηχανή τους τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ (την Παρασκευή, 24/6, θα ανακοινωθεί) και όλα δείχνουν ότι ο Δανός φουλάρει για τη Μακάμπι.

Λύσεις σαφώς και υπάρχουν, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει το καλύτερο για τους αγώνες με τους Ισραηλινούς. Από την Παρασκευή (24/6) θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς ο 27χρονος εξτρέμ, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Αυστρία. Πλέον ο Ζινκερνάγκελ πρέπει να είναι πανέτοιμος για τη Χάιφα και με το… καλημέρα το κλαμπ θα στηριχτεί πάνω του.