Προετοιμασία Ολυμπιακού: Πρώτο τεστ με την αυστριακή Ριντ την Παρασκευή (24/6)

ΓΚΑΪΝΜΠΕΡΓΚ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Ολυμπιακός δίνει το απόγευμα της Παρασκευής (24/6, 19.00) το πρώτο του φιλικό κόντρα στην φιναλίστ του Κυπέλλου Αυστρίας, Ριντ στο Πόιερμπαχ.

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Πρώτο τεστ με την αυστριακή Ριντ την Παρασκευή (24/6)

Επιτέλους... ματς! Αυτό αναφωνούν οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι μετά από εννιά μέρες προπονήσεων, θα έχουν τη δυνατότητα το απόγευμα της Παρασκευής (24/6, 19.00) να δώσουν το πρώτο τους φιλικό για τη νέα σεζόν.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κάνουν την πρεμιέρα τους κόντρα στην αυστριακή Ριντ, η οποία τερμάτισε στην 10η θέση της αυστριακής Bundesliga (είναι επίσης και φιναλίστ του Κυπέλλου Αυστρίας) και το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην «Guntamatic Arena» της πόλης Πόιερμπαχ.

Σίγουρα ο Πέδρο Μαρτίνς το βλέπει ως μία καλή ευκαιρία για να δοκιμάσει αρκετά πράγματα. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικές ενδεκάδες ανά ημίχρονο, κάτι που το συνήθιζε και τα προηγούμενα χρόνια.

Στις προπονήσεις έχει δοκιμάσει αρκετά πράγματα με σχήματα που έχουν και έναν φορ, αλλά και δύο.

Το παιχνίδι κόντρα στην Ριντ δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ο ορισμός του «τεστ». Τα δυνατά τεστ θα είναι κόντρα στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, την Σλάβια Πράγας και την Σάλτσμπουργκ. Ειδικά το τελευταίο με τους πρωταθλητές Αυστρίας θα είναι «όλα τα λεφτά».

Απλώς, την Παρασκευή (24/6) κόντρα στην Ριντ θα έχετε την ευκαιρία να δείτε για πρώτη φορά τον Ντιμπί Κεϊτά, αλλά και πώς ακριβώς έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς να χρησιμοποιήσει τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά. Επίσης θα ξαναδείτε στα ερυθρόλευκα τον Λεονάρντο Κούτρη που κάνει τα πάντα για να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ.

Αξίζει δηλαδή να δείτε το παιχνίδι για κάποιους ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν από τους δανεισμούς για μία νέα ευκαιρία, αλλά και για παιδιά που δεν έχουμε δει καθόλου ή ελάχιστα.