ΑΕΚ: Ο Χατζισαφί δεν θέλει να γυρίσει στο Ιράν

Τα σενάρια περί επιστροφής του Χατζισαφί στο Ιράν συνεχίζονται, αλλά την ίδια ώρα ο ποδοσφαιριστής δεν σκέφτεται να γυρίσει στην πατρίδα του.

ΑΕΚ: Ο Χατζισαφί δεν θέλει να γυρίσει στο Ιράν

Πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν για τον Εχσάν Χατζισαφί υπήρχε σοβαρό ενδιαφέρον από ομάδες του Ιράν. Τα δημοσιεύματα στην πατρίδα του ποδοσφαιριστή πληθαίνουν περί ενδιαφέροντος για τον μπακ της ΑΕΚ.

Ο ίδιος, ωστόσο, δεν έχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο να φύγει από τους "κιτρινόμαυρους". «Δεν γνωρίζω το παραμικρό σε σχέση με όλα όσα γράφονται περί μεταγραφικού ενδιαφέροντος για εμένα από ομάδες της πατρίδας μου. Τίποτα απ' όλα αυτά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Το μυαλό μου βρίσκεται μόνο στην ΑΕΚ και στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις», είπε ο Χατζισαφί.

Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να βρίσκεται στο… στόχαστρο και της τουρκικής Σάμσουνσπορ, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει καμία κρούση στην ΑΕΚ για τον Ιρανό μπακ. Στην πατρίδα του μπορεί να τον εμπλέκουν με διάφορα μεταγραφικά σενάρια, αλλά από την άλλη φαίνονται να έχουν αντιληφθεί ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά, αφού ο παίκτης δίνει προτεραιότητα στην παραμονή του στην ΑΕΚ.