Ζινκερνάγκελ: «Ανυπομονώ να παίξω στον Ολυμπιακό»

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ δήλωσε κατά την άφιξή του στην Αθήνα ότι ήταν εύκολο να απαντήσει θετικά σε ένα σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. 

Ζινκερνάγκελ: «Ανυπομονώ να παίξω στον Ολυμπιακό»

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του από την Γουότφορντ στον Ολυμπιακό με τις υπογραφές στο τριετές (με οψιόν για ακόμη ένα χρόνο) συμβόλαιο που έχει συμφωνηθεί και αμέσως μετά να αναχωρήσει για την Αυστρία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της νέας ομάδας του. Λογικά την Πέμπτη (23/6) θα υπογράψει και θα φύγει για Αυστρία ή το αργότερο την Παρασκευή (24/6) το πρωί.

Σε δηλώσεις που έκανε στο MEGA κατά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος», ο 27χρονος Δανός εξτρέμ τόνισε την ανυπομονησία του να παίξει σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. «Ήταν πολύ εύκολο για μένα να πω το ναι σε πρόταση από τον Ολυμπιακό. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα στο πρωτάθλημα, αλλά και στο στόχο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League, κάτι που αποτελεί και δικό μου όνειρο».

Ο Ζινκερνάγκελ βοήθησε την προηγούμενη χρονιά την Γουότφορντ να ανεβεί στην Premier League, φέτος έκανε το ίδιο με τη Νότιγχαμ, ενώ έχει πάρει πρωτάθλημα στη Νορβηγία με την Μπόντο Γκλιμτ, αλλά δεν έχει συμμετάσχει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.