Θα το παλέψει η Μόντσα για Σισέ

Παρά την απόκτηση του Αντρέα Ρανόκια από την Ίντερ, η Μόντσα θέλει κι άλλο στόπερ και ο Παπέ Σισέ είναι ψηλά στη λίστα της. Νέο κύμα δημοσιευμάτων σε Αγγλία και Γαλλία για τον παίκτη του Ολυμπιακού. 

Θα το παλέψει η Μόντσα για Σισέ

Η Μόντσα προχώρησε στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του πολύπειρου Αντρέα Ρανόκια από την Ίντερ, αλλά θέλει κι άλλη ενίσχυση στην άμυνά της στην πρώτη χρονιά της ιστορίας της στη Serie A.

Η ομάδα των Μπερλουσκόνι-Γκαλιάνι με νέο τεχνικό διευθυντή τον Φρανσουά Μοντέστο έχει εμπλακεί εδώ και καιρό στα σενάρια για τον Παπέ Σισέ και στην Ιταλία αναφέρουν και σήμερα (22/6) ότι ο αμυντικός του Ολυμπιακού είναι στην πρώτη θέση της λίστας της. Επιμένοντας ότι η Μόντσα θα καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια μέσω του Μοντέστο και με ισχυρή οικονομική πρόταση να πάρει τον διεθνή Σενεγαλέζο.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται τα ρεπορτάζ στην Αγγλία για τον Σισέ, με εμπλεκόμενες τις Μπράιτον, Γουότφορντ, αλλά και Γουέστ Χαμ, Έβερτον, ενώ σητν Γαλλία θεωρούν ότι η Ρεν έχει την οικονομική δυνατότητα (με τα 35 εκατ. ευρώ που εισέπραξε από την πώληση του Μαροκινού στόπερ Αγκέρντ στην Γουέστ Χαμ) να κάνει ικανοποιητική πρόταση στον Ολυμπιακό και δικό της τον «ερυθρόλευκο» αμυντικό.