Νίκη του Παναθηναϊκού, ανέτοιμος ο Λεβαδειακός ενόψει Ολυμπιακού

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού στην «πρόβα τζενεράλε» των δύο ομάδων ενόψει της πρεμιέρας της Super League.

Νίκη του Παναθηναϊκού, ανέτοιμος ο Λεβαδειακός ενόψει Ολυμπιακού
Eurokinissi

Το νεανικό σύνολο του Γιώργου Δώνη έιχε την υπεροχή έναντι του αντιπάλου του καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού που διεξήχθη στο γήπεδο της Καλλιθέας.

Το «τριφύλλι» άνοιξε το σκορ στο 28' μετά από ατομική προσπάθεια του Μπουζούκη, ο οποίος «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Χατζηγιοβάνη που δεν αστόχησε σε εξ'επαφής τε-α-τετ με τον Επασί. Στο 58' ο Μουνιέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με πλασέ.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και φάνηκε να μην είναι έτοιμη για μία αναμέτρηση με τέτοιας δυναμικής αντίπαλο.

Με εξαίρεση κάποιες μεμονωμένες φάσεις που απείλησαν την εστία του Διούδη, οι παίκτες του Λεβαδειακού έδειξαν αδύναμοι τόσο στο δημιουργικό κομμάτι, όσο και στο εκτελεστικό, ενώ και η άμυνα τους παρουσίασε πολλές «τρύπες» απέναντι στον Παναθηναϊκό των πολλών ελλείψεων στο ρόστερ του.

Η εικόνα των Βοιωτών κόντρα στον προβληματικό Παναθηναϊκό μόνο πειστική δεν ήταν μία εβδομάδα πριν το παιχνίδι στο φαληρικό γήπεδο. Να τονίσουμε ότι το ματς του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό θα γίνει την επόμενη Κυριακή λίγες ημέρες μετά την πρώτη αναμέτρηση με τη Μπέρνλι. Σίγουρα, πάντως δεν είναι αντίπαλος που μπορεί να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό και το έδειξε στο φιλικό με τον ΠΑΟ.


Παναθηναϊκός: Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Τζανδάρης, Δώνης, Κουλιμπαλί, Ινσούα , Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης , Μουνιέ.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Θεοχάρης, Μαυρομάτης, Κάτσε, Γιόχανσον, Εμμανουηλίδης, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Σέχου, Πίσπας, Στάϊκος.

Λεβαδειακός: Επασί, Ομο, Νανγκίς, Ζησόπουλος, Γιακουμάκης, Χατζηλάμπρος, Τσαμπούρης, Ντιόγκο, Κρνετα, Σαβαντογκό, Βιντέκερ.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Καραχάλιος, Καθάριος, Αντιλέχου, Σουμπίνιο, Μητρόπουλος, Μαρκόφσκι.