Τζιοβάνι σε Γκιγιέρμε: «Να κερδίσεις τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Το καλωσόρισμα του «μάγου» στο νέο μεταγραφικό απόκτημα. Τι του είπε για τον κόσμο, τι απάντησε ο Βραζιλιάνος χαφ.

Τζιοβάνι σε Γκιγιέρμε: «Να κερδίσεις τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Από την Παρασκευή ο Γκιγιέρμε είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Μετά από μεγάλες προσπάθειες των Πειραιωτών τελικά ντύθηκε στα «ερυθρόλευκα» και μάλιστα έχει πιάσει ήδη δουλειά προκειμένου να είναι έτοιμος όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού καλωσόρισε μία παλιά δόξα του συλλόγου, ένας άνθρωπος που τίμησε και με το παραπάνω την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο λόγος για τον Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα, ο οποίος ευχήθηκε επιτυχίες στον Γκιγιέρμε. Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού μοιράστηκε αυτή τη σπουδαία στιγμή με τους ακόλουθους του στο twitter αναρτώντας το ηχητικό ντοκουμέντο.

«Φίλε είμαι ο Tζιοβάνι. Θέλω να σου ευχηθώ επιτυχία και να είσαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Έπαιξα πριν από μερικά χρόνια εκεί και ήμουν ευτυχισμένος. Ελπίζω να κατακτήσεις πολλούς τίτλους και να κερδίσεις αυτόν τον φανταστικό κόσμο»,του λέει ο «μάγος».

Στο μήνυμα του ο Γκιγιέρμε έγραψε: «Τι τιμή για το μήνυμα που έλαβα. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον Ζιοβάνι. Ελπίζω να μπορέσω να τιμήσω την ομάδα όπως έκανες και εσύ. Είμαστε μαζί σε αυτήν την οικογένεια».