Ολυμπιακός: Κλείνει το θέμα του δεξιού μπακ με Βρσάλικο και Άβιλα;

Ο Ολυμπιακός κλείνει τον Βρσάλικο και τον Άβιλα για το δεξί άκρο της άμυνας, αλλά αυτό το κεφάλαιο έχει ακόμα δρόμο για να το κλείσει οριστικά η ομάδα του Πειραιά.

Ολυμπιακός: Κλείνει το θέμα του δεξιού μπακ με Βρσάλικο και Άβιλα;

Ο Άβιλα Γκόρντον σήμερα (21/6) θα προβάρει για πρώτη φορά την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Βρσάλικο ήρθε συμφώνησε προφορικά και αναμένεται να επιστρέψει για να τελειώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Από τη στιγμή που θα κλείσουν αυτές οι δύο υποθέσεις, ο πρωταθλητής Ελλάδας θα έχει τελειώσει οριστικά με το θέμα του δεξιού μπακ. Θα έχει τελειώσει, όμως ή ακόμα θα τον βασανίζει; Θα έχει τελειώσει από την άποψη πως θα έχει τους παίκτες για να αγωνιστούν στα προκριματικά.

Το μέτωπο στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ανοιχτό για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Πρώτα απ' όλα ο Κένι Λαλά συνεχίζει να είναι μέλος της ομάδας και μάλιστα με ένα πολύ καλό συμβόλαιο, αφού εισπράττει 900 χιλιάδες ευρώ το χρόνο. Σε πρώτη φάση πρέπει να το βγάλει από πάνω του Ολυμπιακός αυτό το συμβόλαιο και ήδη υπάρχει η φημολογία πως κάτι καλό έχει βρει ο παίκτης στη Γαλλία. Μένε να δούμε τι θα γίνει.

Από 'κει και πέρα στον Ρέντη υπάρχουν αυτές τις ημέρες δύο ποδοσφαιριστές που προπονούνται ως δεξιά μπακ. Ανδρούτσος και Γιάννης Μασούρας είναι οι δύο περιπτώσεις. Ο δεύτερος μάλιστα έχει μπει καλά στις προπονήσεις και φαίνεται ότι έχει δουλέψει καλά.

Ο πρώτος πέρσι πήρε κάποια ματς ως δεξί μπακ και το πιθανότερο σενάριο τον θέλει να κερδίζει θέση στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Ανδρούτσος έχει το πλεονέκτημα να μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις και θέλει να το εκμεταλλευτεί ο Πέδρο Μαρτίνς.