«Γαλατασαράι και Μπεσίκτας διεκδικούν τον Ονιεκούρου»

«Μάχη» για την υπογραφή του Χένρι Ονιεκούρου δίνουν Γαλατασαράι και Μπεσίκτας σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Νιγηρία, τα οποία αναπαράγονται και στην Τουρκία. Στα 5 εκατομμύρια ευρώ φαίνεται πως ανέρχονται οι αξιώσεις του Ολυμπιακού 

«Γαλατασαράι και Μπεσίκτας διεκδικούν τον Ονιεκούρου»

Συνεχείς είναι οι πληροφορίες που θέλουν τον Χένρι Ονιεκούρου να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό στην θερινή μεταγραφική περίοδο καθώς ο Νιγηριανός εξτρέμ δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν όταν υπέγραψε από την Μονακό το περασμένο καλοκαίρι.

Την Δευτέρα (20/6) είδαν το φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα από την Νιγηρία, τα οποία εν συνεχεία αναπαράχθηκαν στην Τουρκία, σύμφωνα με τα οποία η Μπεσίκτας έχει μπει και εκείνη στην μάχη για τη απόκτηση του 25χρονου κυνηγού ανταγωνιζόμενη την Γαλατασαράι.

Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός αξιώνει το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ για να παραχωρήσει τον Ονιεκούρου, περίπου όσα χρήματα δαπάνησε το περασμένο καλοκαίρι.

Είναι άξιον αναφοράς το γεγονός ότι ο Νιγηριανός δεν ολοκλήρωσε ούτε ένα ενενηντάλεπτο στο πρωτάθλημα και το Europa League ενώ από τις συνολικά 27 συμμετοχές του, για 90 λεπτά αγωνίστηκε μόνο απέναντι στον Λεβαδειακό για το Κύπελλο.