ΑΕΚ: Για φιλικό με την Ομόνοια κάνουν λόγο οι Κύπριοι

Δημοσίευμα από την Κύπρο αναφέρει πως η ΑΕΚ θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ στις 5 Αυγούστου.

ΑΕΚ: Για φιλικό με την Ομόνοια κάνουν λόγο οι Κύπριοι

Φιλική αναμέτρηση με την Ομόνοια στο ΓΣΠ φαίνεται πως θα δώσει η ΑΕΚ σύμφωνα με το δημοσίευμα της της ιστοσελίδας «protathlima.cyprustimes.com» από την Κύπρο. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στις 5 Αυγούστου.

Έτσι, αυτό θα είναι το πρώτο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει η Ένωση μετά την επιστροφή της από την Ολλανδία όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Σύμφωνα με πληροφορίες του PROTATHLIMA η Ομόνοια έχει διευθετήσει ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι στην διάρκεια της προετοιμασίας της το Καλοκαίρι.
Συγκεκριμένα θα παίξει στις 5 Αυγούστου στο ΓΣΠ με την ΑΕΚ Αθηνών σε ένα πολύ γερό τεστ που αναμένεται να προσελκύσει πολύ κόσμο. Το φιλικό ματς διευθετήθηκε με την σφραγίδα του Παύλου Αντωνίου ο οποίος είναι Top στο να διαχειρίζεται και να κανονίζει προετοιμασίες ομάδων».

Η Ομόνοια τέθηκε αντιμέτωπη πρόσφατα τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του περσινού Champions League και στους ομίλους του περσινού Europa League αντίστοιχα.