Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Άβιλα Γκόρντον για τις υπογραφές (vid)

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Σίμε Βρσάλικο και έκλεισε και τον αναπληρωματικό δεξιό μπακ, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Χάντερσφιλντ για τον Άβιλα Γκόρντον, γνωστό και ως «Πίπα». Στην Αθήνα αναμένεται την Δευτέρα (20/6) για τα ιατρικά και τις υπογραφές.  

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Άβιλα Γκόρντον για τις υπογραφές (vid)

Έκλεισε ο Άβιλα Γκόρντον, γνωστός και ως «Πίπα», στον Ολυμπιακό και αναμένεται στην Αθήνα πιθανότατα την Δευτέρα (20/6) για να περάσει ιατρικά και να βάλει την υπογραφή του. Ο Ισπανός δεξιός μπακ που τον ξεχώρισαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού παρακολουθώντας τον στην Χάντερσφιλντ, θα αποτελέσει το «μπακ απ» του Σίμε Βρσάλικο στο δεξί άκρο της άμυνας. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Κροάτη μπακ και αναμένεται από μέρα σε μέρα η άφιξή του στη χώρα μας για τα διαδικαστικά.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας τα είχαν βρει σε όλα με τον 24χρονο μπακ εδώ και μέρες, και αυτό που απέμενε δεν ήταν άλλο από το να τα βρει και με την Χάντερσφιλντ, κάτι που δεν φάνταζε δύσκολο.

Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός αυτό που έπρεπε να κάνει ήταν να το πάρει απόφαση να «τρέξει» την συγκεκριμένη υπόθεση. Την «έτρεξε» λοιπόν και με συνοπτικές διαδικασίες φέρνει τον Άβιλα στην Αθήνα για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Γεννήθηκε στις 26 Ιανουαρίου 1998 και ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Εσπανιόλ. Τον Σεπτέμβριο του 2020 πήρε μεταγραφή στην Χάντερσφιλντ έναντι 700 χιλιάδων ευρώ και το 2020-21 είχε 37 συμμετοχές. Τη σεζόν που μας πέρασε είχε 2 ασίστ σε 17 παιχνίδια.

Εφόσον πάνε όλα καλά με τα ιατρικά, ο Άβιλα θα μπει κατά πάσα πιθανότητα στο αεροπλάνο για την Αυστρία την Τετάρτη (22/6).