Η πίεση της Γαλατασαράι σε Λάριν και τα «θέλω» του

Η Γαλατασαράι πιέζει την πλευρά του Κάιλ Λάριν για να αποσπάσει τη θετική απάντηση, ενώ ο ίδιος θέλει συγκεκριμένα πράγματα για να πει το «ναι».

Η πίεση της Γαλατασαράι σε Λάριν και τα «θέλω» του

Ο Κάιλ Λάριν παραμένει πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Είναι ο παίκτης που αρέσει στους Πειραιώτες, αλλά με τις δυσκολίες της υπόθεσης να είναι αρκετές. Είναι η περίπτωση, όμως, που μπορεί να χαρακτηριστεί "υπέρβαση" για τα άκρα της επίθεσης.

Την ίδια ώρα στην Τουρκία επιμένουν ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Γαλατασαράι. Οι Τούρκοι θεωρούν ότι το θέμα του είναι σε πολύ καλό δρόμο με τον Καναδό εξτρέμ να θυμίζουμε πως έχει μείνει ελεύθερος από τη Μπεσίκτας.

Πρώτα απ' όλα η Γαλατασαράι έχει μπει σφήνα στην υπόθεση, διότι θέλει να "κλέψει" έναν παίκτη από την αντίπαλο της τον οποίο εκείνη δεν κατάφερε να κρατήσει. Από την άλλη θεωρεί ότι είναι περίπτωση που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Ο Λάριν από την πλευρά του για να πει το "ναι" για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θέλει συγκεκριμένα πράγματα. Όπως αναφέρουν και πάλι οι Τούρκοι ο παίκτης θέλει 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο. Παράλληλα εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να έχει και αρκετό χρόνο συμμετοχής, διότι ο βασικός του στόχος είναι το Μουντιάλ.