Ολυμπιακός: Ο Άβιλα Γκόρντον προορίζεται για «μπακ απ» του Σίμε Βρσάλικο

O Ισπανός δεξιός μπακ της Χάντερσφιλντ, Άβιλα Γκόρντον εμφανίζεται έτοιμος να αποτελέσει τον αναπληρωματικό του Σίμε Βρσάλικο στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Ο Άβιλα Γκόρντον προορίζεται για «μπακ απ» του Σίμε Βρσάλικο

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει τα χέρια με τον Σίμε Βρσάλικο. Ουσιαστικά, αυτό που απομένει είναι ο 30χρονος Κροάτης δεξιός μπακ να έρθει στη χώρα μας, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Το πλάνο είναι να βρεθεί στην Αυστρία, εκεί όπου οι πρωταθλητές Ελλάδας θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Εώς την Κυριακή δηλαδή (26/6) αναμένεται να ενσωματωθεί με τους νέους του συμπαίκτες στο Γκάινμπεργκ.

Πλέον, το ενδιαφέρον για το δεξί άκρο της άμυνας εστιάζεται στο «μπακ απ» του Βρσάλικο που πέρασε πολλά χρόνια στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Εδώ και λίγη ώρα κυκλοφορεί ένα σενάριο στο εξωτερικό που θέλει τον Άβιλα Γκόρντον να είναι τελικά ο «εκλεκτός». Ο 24χρονος Ισπανός μπακ της Χάντερσφιλντ φέρεται να μην κρατιέται να πιάσει λιμάνι.

Στην Αγγλία το θεωρούν δεδομένο ότι θα γίνει η μεταγραφή. Το ίδιο και στην Ιταλία. Από πού κι ως πού γνωρίζουν στην Ιταλία για τον Άβιλα και τον Ολυμπιακό; Επειδή ο Ισπανός είχε απασχολήσει και μία ομάδα από την γειτονική χώρα, αλλά φαίνεται πως τρώει «άκυρο», καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει δείξει εδώ και καιρό την προτίμησή του στον Ολυμπιακό.

Αναμένονται λοιπόν εξελίξεις και με τον Άβιλα Γκόρντον ή κατά κόσμον «Πίπα», βάσει των πληροφοριών που έρχονται από το εξωτερικό. Προς το παρόν από τον Πειραιά δεν βγαίνει... κιχ ως προς τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.