Μανούσος: «Να μάθουμε από τα λάθη μας»

Ο Γιώργος Μανούσος μίλησε για την παραμονή της Λαμίας στη Super League μέσω της διαδικασία του μπαράζ με αντίπαλο τη Βέροια.

Μανούσος: «Να μάθουμε από τα λάθη μας»

Η Λαμία κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στη Super League 1 μέσω της διαδικασίας των μπαράζ με αντίπαλο τη Βέροια. Ο Γιώργος Μανούσος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM και τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να μάθει από τα λάθη της.

Αναλυτικά ο Γιώργος Μανούσος μίλησε:

Για τη σωτηρία της Λαμίας: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά, ο αρχικός μας στόχος δεν ήταν να σωθούμε, αλλά έστω κι έτσι καταφέραμε να κρατηθούμε στην κατηγορία. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε, αλλά ο στόχος επετεύχθη. Πήραμε ένα μεγάλο διπλό στη Βέροια, απέναντι σε μια καλή και δουλεμένη ομάδα. Χθες είχαμε άγχος, όμως μέτρησε η εμπειρία μας και τα καταφέραμε».

Για την παρουσία της Βέροιας στα μπαράζ: «Είναι άδικο για τη Βέροια να παίζει όλη τη σεζόν με τόσο καλά αποτελέσματα, να αποτελεί-για μένα-την καλύτερη ομάδα στη Super League 2 και να μην ανεβαίνει στην Super League. Είναι κρίμα να παίζεις 40 παιχνίδια και να χρειάζεται να παίξεις άλλα δύο ματς με ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας για να ανέβεις».

Για την επόμενη σεζόν για τη Λαμία: «Το θέμα για μας είναι να μάθουμε από τα λάθη που έγιναν για να μην τα επαναλάβουμε ξανά. Πρώτα θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να ηρεμήσουμε, γιατί παρά δέκα μέρες κλείσαμε έναν χρόνο στα γήπεδα σερί».

Για το μέλλον του: «Νιώθω καλά, είμαι σε μια ομάδα που με αγαπούν και τους αγαπώ. Χαίρομαι που ήρθα να παίξω στη Λαμία. Στόχος είναι να πάμε καλύτερα του χρόνου, να μην έχουμε αυτή τη μεγάλη πίεση που είχαμε φέτος. Οι συνθήκες στη Λαμία είναι καλές, ο πρόεδρος είναι δίπλα μας συνέχεια, μας στηρίζει και αγαπά πολύ αυτό που κάνει. Ήταν κύριος από όλες τις απόψεις».