Πρώτος στόχος της Μόντσα για χαφ ο Μαντί Καμαρά

Στην Ιταλία θεωρούν ότι ο Φρανσουά Μοντέστο έχει πάντα στο μυαλό του να πάρει τον Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό στην Μόντσα. Δεν υπάρχει έως τώρα κάποια κίνηση. 

Πρώτος στόχος της Μόντσα για χαφ ο Μαντί Καμαρά

Νέα ρεπορτάζ υπάρχουν σήμερα (19/6) στα ιταλικά ΜΜΕ σχετικά με την πρόθεση της Μόντσα να αποκτήσει από τον Ολυμπιακό τον Μαντί Καμαρά, με βάση και τις σχέσεις που έχει ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής με το νέο αθλητικό διευθυντή της ιταλικής ομάδας, τον Φρανσουά Μοντέστο.

Εξηγούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νεοφώτιστης στη Serie A ομάδας των Μπερλουσκόνι-Γκαλιάνι και σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής υπάρχει ονοματολογία με παίκτες άλλων ιταλικών κλαμπ, αλλά με τον άσο του Ολυμπιακού σε περίοπτη θέση. «Είναι μία μεταγραφή που εγκρίνει απολύτως ο Μοντέστο και η Μόντσα έχει τη θέληση και τη δυνατότητα να την υλοποιήσει. Είναι μία μεταγραφή που μπορεί να γίνει», αναφέρεται σχετικά.

Για τον Μαντί πάντως ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχτεί μέχρι τώρα κάποια πρόταση πέραν του ενδιαφέροντος που υπάρχει και από γαλλικές ομάδες. Και είναι μία περίπτωση που όντως μπορεί να προχωρήσει εφόσον η ελληνική ομάδα ικανοποιηθεί οικονομικά. Φυσικά με τον Ολυμπιακό να είναι και αυτός ανοιχτός για περιπτώσεις παικτών εφόσον χρειαστεί αντικατάσταση του άσου από την Γουινέα.