Αποφασισμένη για Σισέ και η Έβερτον

Πέραν των όσων έχουν αναφερθεί τις τελευταίες ώρες για ενδιαφέρον ομάδων από Αγγλία και Γαλλία για τον Παπέ Σισέ, η Έβερτον είναι αποφασισμένη να επιστρέψει για τον Σενεγαλέζο του Ολυμπιακού. 

Αποφασισμένη για Σισέ και η Έβερτον

Η Έβερτον είχε κάνει κίνηση τον περασμένο χειμώνα για να αποκτήσει τον Παπέ Σισέ από τον Ολυμπιακό χωρίς να τα καταφέρει, με την ομάδα της Premier League να είναι έτοιμη να μπει ξανά πολύ δυνατά στη διεκδίκηση του Σενεγαλέζου στόπερ.

Πήγες κοντά στην αγγλική ομάδα που δεν τα πήγε καθόλου καλά στο φετινό πρωτάθλημα και ψάχνει σοβαρή ενίσχυση στην άμυνά της, ανέφεραν ότι ο Φρανκ Λάμπαρντ έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον Σισέ, καθώς τον έχει παρακολουθήσει από καιρό και είναι σίγουρος για τη δυνατότητά του να βοηθήσει πάρα πολύ στην προσπάθεια για καλύτερη πορεία και για την αποφυγή των λαθών που έγιναν στην προηγούμενη περίοδο.

Η Έβερτον είναι έτοιμη να επαναδιαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό για τον Σισέ παρά το ποσό των 15 εκατομμυρίων λιρών που έχει τεθεί από την ελληνική ομάδα, σύμφωνα με τα πρόσφατα ρεπορτάζ που θέλουν τις Μπράιτον και Γουότφορντ να ενδιαφέρονται άμεσα. Όπως και τις Νις και Ρεν από την Γαλλία, αλλά με τον Σισέ να έχει δηλώσει ότι στόχος του είναι να παίξει κάποια στιγμή στην Αγγλία και στην κορυφαία λίγκα.